Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn de ideale accessoires voor verkoop- en verzendverpakkingen. Ze zijn geschikt om palletladingen mee af te dekken tegen stof en vuil of kunnen dienst doen als bodem en tussenlaag. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden van de kartonnen platen, net als over de kwaliteit die we garanderen.

Uiteraard kun je de kartonnen platen op maat bestellen, bijvoorbeeld in combinatie met de dozen die je nodig hebt. De kartonnen plaat is desgewenst gewoon per stuk verkrijgbaar, zodat je daarmee kunt experimenteren en je de kwaliteit daarvan zelf kunt ervaren.

Kartonnen platen op maat

Met de kartonnen platen op maat kun je die inzetten ter bescherming, als bodem of tussenlaag om de verpakking op een stevige wijze in elkaar te zetten. Uiteraard heb je de keuze uit een aantal standaardformaten, bijvoorbeeld in A6, A5 of A4. De kartonnen platen zijn beschikbaar als formaat voor een kwart Europallet, een halve Europallet, een Europallet of bijvoorbeeld een Blokpallet.

We zorgen er met de verschillende kartonnen platen per stuk en op maat voor dat je die eenvoudig online kunt bestellen, om daar in jouw verpakkingen en verzendingen gebruik van te maken.We adviseren je graag over de benodigde kartonkwaliteit en de toepassingen daarvan, zodat je hier een goede keuze uit kunt maken.

Kartonnen platen online bestellen

De kartonnen platen kun je eenvoudig online bestellen, zowel los als in combinatie met de dozen op maat die je nodig hebt. Bestelt je bijvoorbeeld dozen met logo? Bestel er dan desgewenst ook meteen de kartonnen platen op maat bij om die in de verpakkingen te kunnen gebruiken.

Bestel de kartonnen platen eenvoudig online, net als de dozen die je nodig hebt. Onze handige module maakt het eenvoudig om het juist type, formaat en vervolgens aantal door te geven, zodat we daarmee aan de slag kunnen.