Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen bestellen? Maatwerk vanuit onze handige module voor de meest voorkomende soorten en een snelle offerte op maat voor de rest van het assortiment. We zorgen op die manier voor grote kartonnen dozen om veel te verpakken en aan de andere kant voor heel kleine doosjes die goed geschikt zijn als geschenk.

Altijd op maat, zodat je de dozen kunt gebruiken voor een efficiënte verzending van jouw producten. De ideale keuze voor verzending, desgewenst zelfs inclusief bedrukking. We bedrukken de kartonnen dozen op maat en zorgen er daarmee voor dat je een professionele indruk kunt maken. Op die manier maakt je met de dozen van karton altijd een goede keuze.

Grote kartonnen dozen op maat

We kunnen zowel de grote kartonnen dozen als de kleine exemplaren netjes op maat leveren. Dat betekent een doos die aansluit bij de grootte van jouw product. Bovendien houden we rekening met andere eigenschappen, zoals het gewicht daarvan. Op die manier stemmen we de kwaliteit van het karton af op het product dat je wil verzenden of de manier waarop je er gebruik van wilt maken.

De kartonnen dozen op maat zijn zowel in een klein als groot formaat op die manier een goede keuze. Bovendien helpen we je graag bij het bepalen van de juiste bedrukking of de keuze voor een dikker of dunner karton.

Kartonnen dozen bestellen

Kartonnen dozen bestellen en benieuwd naar de mogelijkheden? Van grote kartonnen dozen tot kleine geschenkdozen, wij zorgen voor een breed assortiment. Bij BOXID is het verschil in standaardmaten en doos op maat dat de standaard dozen goedkoper zijn dan dozen op maat omdat dit speciaal naar wens wordt gesneden en bedrukt. Maar naast de standaard dozen geven ook bij dozen op maat volumekortingen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en gebruik onze online module of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Vragen over de dozen en het karton? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen bestel je bij BOXID op maat en bedruk je met je eigen ontwerp. Alle dozen bij BOXID worden van karton gemaakt en hebben twee verschillende diktes. De doos kan bedrukt worden op E-golfkarton of EE-golfkarton. Maar wat is het verschil? E-golfkarton is 1.5mm dik en dozen van EE-golfkarton zijn 3mm dik.

Welk materiaal voor de doos jij nodig hebt is afhankelijk van de inhoud. Hoe zwaarder het product, hoe meer stevigheid een doos nodig heeft. Ook is het afhankelijk van de grootte van de doos ten opzichte van het product. Heeft het product veel schuifruimte dan heeft de doos natuurlijk veel meer te verduren. Ga daarom altijd voor een doos dat past bij jou product. BOXID levert dozen in 8 standaardmaten en op maat. De standaardmaten zijn verzenddozen en brievenbusdozen vooral populair bij webshops. Deze dozen hebben namelijk twee zelfklevende strips waardoor het voor verzenden en retourneren ideaal is.

Maar wil jij een doos helemaal naar wens samenstelling? Ga dan voor een doos op maat. In onze calculator kun jij precies aangeven welke afmeting jij nodig hebt. Na de invulling van de lengte, breedte en diepte berekent de calculator direct de prijs afhankelijk van het aantal. Speel daarom met de aantallen en kom op de beste prijs dat past bij jouw bedrijf.

Het bedrukken van dozen kan met het juiste karton altijd fullcolour bedrukt worden waardoor de uitstraling nog beter wordt. Beide kartonsoorten, E-golfkarton en EE-golfkarton, zijn hiervoor bruikbaar.