Dozen kleine oplage

Dozen in kleine oplage bieden de mogelijkheid verschillende formaten te combineren of met een beperkte serie te starten. We laten je in kleine oplage graag ervaren hoe we de dozen op maat maken en zorgen voor hoge kwaliteit.

We zijn diverse klanten van dienst met grote aantallen dozen op maat. Tegelijkertijd zijn we jouw specialist voor dozen in een kleine oplage, waardoor je ook een kleiner aantal maatwerk dozen kunt bestellen.

Doos bedrukken vanaf 1 stuk

Een doos bedrukken vanaf 1 stuk lukt dankzij de digitale bedrukking. Vanaf 10 stuks kun je gebruik maken van offset-bedrukking, we gebruiken dit alternatief in goede kwaliteit om je ook bij kleinere aantallen van dienst te kunnen zijn. De kwaliteit is zeer goed en komt dicht in de buurt van offset.

We kunnen de doos bedrukken in kleine oplage, zodat je ondanks het kleine aantal ook gewoon de mogelijkheden tot branding heeft. We kunnen de dozen bedrukken in kleur, zodat we daar desgewenst jouw logo of bedrijfsnaam op kunnen aanbrengen. Op die manier vormen de dozen in kleine oplage een uitstekende keuze voor jouw onderneming, om jouw pakketten op een professionele wijze te verzenden.

Dozen in kleine oplage bestellen

Je kunt de dozen in kleine oplage online bestellen. Met onze tool kun je eenvoudig aangeven welke dozen je nodig hebt en hoeveel je er daarvan wenst te ontvangen. Je berekent eenvoudig de prijs voor de dozen, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Tip: benieuwd naar de kwaliteit die je kunt verwachten? Neem contact op, dan vertellen we je daar graag meer over en kunnen we voorbeelden laten zien. Je kunt online dozen in kleine oplage bestellen, desgewenst met bedrukking. Gebruik onze tool of neem contact op, we horen graag van je.