Dekseldozen bedrukken

Laat jouw dekseldozen bedrukken en zorg daarmee voor de branding van jouw organisatie op de verpakking. We bedrukken de dozen bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam of logo, uiteraard in kleur en in hoge kwaliteit. Dat kan dankzij digitale bedrukking al vanaf 1 stuk en op basis van offset bedrukking heel voordelig voor grotere aantallen.

Dat betekent dat we alle dekseldozen kunnen bedrukken, net als de andere verpakkingen die er beschikbaar zijn. Gebruik onze handige online tool om aan te geven welke dozen je wil bestellen, naar welk formaat je op zoek bent en hoeveel je er daarvan wilt bestellen. Wij gaan er vervolgens vlot voor je mee aan de slag.

Verpakkingen bedrukken: ook in kleine oplage

Je kunt op die manier de dekseldozen bedrukken of er met iedere andere verpakking voor zorgen dat we de bedrukking aanbrengen. We kunnen de dozen bedrukken in kleine oplage of er juist bij grote aantallen voor zorgen dat je daarmee kunt werken aan jouw branding.

We bedrukken de dekseldozen in kleur en kunnen je op voorhand een digitaal voorbeeld van de bedrukking laten zien. Op die manier kun je nagaan hoe de verpakking eruit komt te zien, zodat je na akkoord alle dozen kunt laten drukken.

Dekseldozen bedrukken en bestellen

We kunnen de dekseldozen bedrukken, zodat je die eenvoudig online kunt bestellen en je daar vervolgens vlot gebruik van kunt maken. We doen dat voor ondernemingen in Den Haag en de rest van Zuid-Holland, net als door de rest van Nederland. Je kunt online aangeven welk formaat dekseldoos of andere verpakking je zoekt, zodat we daarmee aan de slag kunnen. Na de bedrukking zorgen we voor een snelle verzending naar jouw adres, om daar meteen gebruik van te kunnen maken.