Image
Fefco 0201

Amerikaanse vouwdoos

Onze nummer 2! De absolute alleskunner. Denk je aan een doos dan denk je al gauw aan deze constructie. De doos is eenvoudig op te richten en wordt doorgaans afgesloten met een (bedrukte) tape. Met onze full color allover bedrukking kun je echt indruk maken bij de ontvanger.

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De Amerikaanse vouwdoos met Fefco 0201-specificatie is een veelgebruikte en veelzijdige verpakkingsoplossing die perfect is voor het veilig verzenden en opslaan van verschillende soorten producten. Deze doos is ontworpen om eenvoudig in elkaar te vouwen en biedt een stevige en duurzame constructie voor optimale bescherming tijdens het transport.


Doos bestellen

Kenmerken:

Sterke constructie: De Amerikaanse vouwdoos is gemaakt van hoogwaardig karton dat bestand is tegen schokken en stoten. Het biedt betrouwbare bescherming voor jouw producten tijdens verzending en opslag. Het karton is stevig genoeg om de inhoud te beschermen, maar toch licht genoeg om onnodig gewicht toe te voegen aan jouw zendingen.

Eenvoudig in elkaar te vouwen: De Fefco 0201-doos is gemakkelijk op te zetten en te sluiten met extra tape. De voorgevouwen constructie maakt het eenvoudig om de doos in de juiste vorm te vouwen en de flappen stevig te sluiten.

Veilige sluiting: De doos is voorzien van flappen aan de boven- en onderkant die stevig kunnen worden vastgezet. Dit zorgt ervoor dat de inhoud veilig blijft tijdens het transport en voorkomt onbedoeld openen.

Stapelbaarheid: Dankzij het ontwerp met gestandaardiseerde afmetingen kunnen de Amerikaanse vouwdozen gemakkelijk worden gestapeld. Dit bespaart ruimte tijdens opslag en transport, waardoor je efficiënter kunt werken.

Aanpasbaarheid: De Fefco 0201-doos kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Je kunt de afmetingen van de doos aanpassen aan de grootte van jouw producten, en je kunt de doos ook bedrukken met een bedrijfslogo, waardoor jouw merk zichtbaar is tijdens het verzendproces.

Toepassingen:

Detailhandel: Ideaal voor het verzenden van producten vanuit winkels of distributiecentra naar klanten.

E-commerce: Geschikt voor online retailers die betrouwbare en efficiënte verpakkingsoplossingen nodig hebben voor hun verzendingen.

Opslag: Handig voor het organiseren en opslaan van verschillende items in magazijnen of archieven.