Image
Fefco 0427

Brievenbusdoos A6

Onze nummer 6 is niet geschikt voor een fles! Maar als je alleen de kurk wil versturen en daar indruk mee wil maken is deze kleine rakker daar perfect voor. Personaliseer de doos een in full color aan de binnen- en buitenzijde en voorzie hem van een passend interieur voor bijvoorbeeld een lekkere reep chocolade.

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De brievenbusdoos A6 met Fefco 0427-specificatie is een handige en efficiënte verpakkingsoplossing voor het verzenden van kleine items en platte documenten die perfect passen bij de A6-afmetingen. Met deze doos kunt u uw goederen veilig verzenden zonder extra verzendkosten of de noodzaak van persoonlijke levering. De Fefco 0427-brievenbusdoos is ontworpen met een stevige constructie en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor uw zendingen veilig en onbeschadigd aankomen. Daarnaast leuk te combineren met een passend interieur voor bijvoorbeeld een cadeaukaart of leuke reep chocolade.


Doos bestellen

Kenmerken:

A6-formaat: De brievenbusdoos is specifiek ontworpen om perfect te passen bij de standaard A6-papierafmetingen (105 x 148 mm). Hierdoor is het ideaal voor het verzenden van kleine items, zoals kaarten, sieraden, USB-sticks, visitekaartjes en andere platte documenten, zonder dat ze gevouwen of beschadigd hoeven te worden.

Sterke constructie: De doos is gemaakt van hoogwaardig karton dat een optimale bescherming biedt tijdens het transport. Het karton is dik genoeg om stevigheid te garanderen, terwijl het licht genoeg is om extra verzendkosten te minimaliseren.

Eenvoudig te monteren: Het opzetten van de brievenbusdoos is snel en gemakkelijk. Met de voorgevouwen constructie en praktische sluiting kunt u de doos in een handomdraai opzetten en veilig afsluiten zonder extra tape of lijm.

Brievenbusgeschikt: Dankzij het compacte formaat en de gestandaardiseerde afmetingen kan deze doos probleemloos door de meeste brievenbussen worden geaccepteerd. Hierdoor kunt u profiteren van kosteneffectieve verzending zonder de noodzaak van persoonlijke levering.

Bescherming van inhoud: Naast het bieden van een veilige verzendoplossing, beschermt de brievenbusdoos A6 uw inhoud tegen vouwen, kreukelen of beschadiging tijdens het transport. U kunt erop vertrouwen dat uw items in optimale staat bij de ontvanger aankomen.

Toepassingen:

E-commerce: Ideaal voor het verzenden van kleine producten, zoals sieraden, accessoires, USB-sticks, visitekaartjes en andere platte items die geschikt zijn voor een A6-formaat.

Zakelijke correspondentie: Handig voor het verzenden van zakelijke documenten, brochures, flyers en andere belangrijke papieren op A6-formaat.

Persoonlijke post: Geschikt voor het veilig versturen van wenskaarten, uitnodigingen, bedankbriefjes en andere persoonlijke correspondentie.