Verpakkingen op maat

De verpakking op maat is een interessante investering, vooral inclusief bedrukking. Je minimaliseert dan de lege ruimte in het transport, terwijl je ondertussen werkt aan de branding van jouw organisatie.

We helpen je de doosjes op maat te bestellen of voor een grote verpakking op maat te zorgen. Dat betekent een verpakking die qua afmetingen en kwaliteit aansluit bij de eigenschappen van jouw product. De ideale keuze voor verzending, desgewenst inclusief bedrukking. We bedrukken bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo op de verpakking, zodat je daarmee een professionele indruk kunt maken.

Doosjes en verpakkingen op maat: met bedrukking

De verpakkingen op maat met bedrukking helpen je de lege ruimte te minimaliseren, terwijl je aan de andere kant de kans heeft om je op een duidelijk zichtbare wijze te presenteren. Dat is prettig naar klanten en andere afnemers toe, net als binnen de rest van de keten. Op die manier zijn de doosjes op maat en de grote verpakkingen op maat een uitstekende keuze.

Je kunt in een aantal gevallen online de variant doos kiezen, net als het formaat en het aantal dat je wil bestellen. In andere gevallen kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden, net als over het bedrukken van de verpakkingen.

Verpakkingen op maat bestellen

Je kunt de verpakkingen op maat bestellen. We zorgen er daarmee voor dat je bijvoorbeeld kartonnen dozen kunt kiezen die precies om de producten heen passen. Het zijn dan doosjes of verpakkingen op maat, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Dat is prettig verpakken en bovendien goedkoper vervoeren. Zelfs als we de verpakking bedrukken kun je daardoor nog besparen op de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.