Wikkeldoos laten bedrukken

Een wikkeldoos laten bedrukken? We zijn je er graag op maat mee van dienst. We zorgen voor de bedrukking van dozen en verpakkingen, die we bovendien als maatwerk voor je kunnen maken. Dat betekent een doos waarmee je jouw producten efficiënt kunt verpakken, voorzien van de bedrukking die je wenst.

Uiteraard kun je ieder type wikkeldoos laten bedrukken, wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Officieel spreken we over de fefco 409, al is die benaming buiten de branche al een stuk minder goed bekend. Het gaat om dozen die bestaan uit een rechthoekige plaat karton. De vouwlijnen daarop maken het mogelijk om dit tot een verpakking te ‘wikkelen’.

Dozen en verpakkingen laten bedrukken


Je kunt in ieder formaat een wikkeldoos laten bedrukken, waarmee we ervoor zorgen dat we jouw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting kunnen aanbrengen. Dat kan bovendien in full-colour, zodat je op een effectieve wijze kunt werken aan de branding.

Daarnaast kunnen we ook iedere andere doos bedrukken, bijvoorbeeld aan de hand van maatwerk voor onze klanten in Rotterdam. We kunnen tevens verpakkingen bedrukken voor jouw locatie op iedere willekeurige plek in het land. Desgewenst doen we daar de instructies voor de wikkeldozen bij, zodat je die goed in elkaar kunt zetten.

Wikkeldozen laten bedrukken


Een groot aantal wikkeldozen laten bedrukken? We kunnen je zowel in een kleine oplage van dienst zijn met digitale bedrukking als in een grote oplage op basis van offset bedrukking. Op die manier zorgen we ervoor dat je de wikkeldoos kunt laten bedrukken die je graag wilt bestellen.

We gaan er meteen voor je mee aan de slag, dus vraag online meteen een offerte aan. Je ontdekt dat direct wat het kost om een wikkeldoos te laten bedrukken, zodat je daar snel gebruik van kunt maken.