Verpakkingsdozen

Verpakkingsdozen zijn er in alle soorten en maten. Van heel kleine brievenbusverpakkingen tot de grotere dozen van de meest stevige kartonkwaliteit. Bekijk de mogelijkheden en plaats jouw bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan.

We denken graag met je mee over de juiste verpakkingsdozen, bijvoorbeeld aan de hand van het product dat je wil verzenden. Dat betekent dat we alle verpakkingen kunnen leveren, zowel op basis van een dun als dikker karton. In kleine formaten voor geschenkdoosjes en grotere formaten voor de grootste producten. Desgewenst inclusief de bedrukking, zodat je jezelf ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verpakking dozen bedrukken

We kunnen de verpakking dozen bedrukken, zodat je daarop jouw bedrijfsnaam en logo of een andere uiting kunt presenteren. Goed van kwaliteit dankzij offset-bedrukking voor alle aantallen, groot en klein. Gaat het je om verpakkingsdozen in een kleine oplage? Dan kunnen we je met digitale bedrukking ter alternatief toch goed van dienst zijn.

Op die manier houden we de verpakkingsdozen goedkoop, onafhankelijk van het aantal dat je nodig hebt en het formaat waar het je om gaat. Wij zorgen ervoor dat je de juiste verpakkingen tot jouw beschikking hebt en dat je die bovendien eenvoudig online kunt bestellen.

Verpakkingsdozen goedkoop bestellen

Kleine kartonnen doosjes bedrukken of grote verpakkingsdozen op maat bestellen? Geen probleem, wij gaan er mee aan de slag of kunnen je op voorhand aangeven wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee over de juiste verpakkingen.

Neem contact op voor meer informatie of gebruik de tool om een aantal van de verpakkingsdozen te bestellen. Eenvoudig zelf de prijs berekenen aan de hand van het type doos, het formaat daarvan en het gewenste aantal verpakkingsdozen dat je goedkoop wilt bestellen.

Verpakkingsdozen

Tegenwoordig heeft verpakkingsmateriaal een steeds grotere waarde, de consumenten krijgen een afkeur naar saaie bruine doosjes. Groot gelijk hebben ze! Het is toch ook veel leuker om je klant te verrassen met je eigen ontworpen verpakking. De behoefte van klanten liggen bij gepersonaliseerde verpakkingen, die een unieke uitstraling hebben.

Het is voor webshopeigenaar een goede manier om tijdens het eerste fysieke contactmoment een professionele indruk te maken met hun bedrukte verpakking. Daarnaast begrijpen wij dat startende webshops nog geen grote volumes willen afnemen, daarom willen wij onze klanten de mogelijkheid geven om dozen te laten bedrukken in kleine oplages, per stuk zelfs.

Het ontwerpen van verpakkingsmateriaal verdiende dus best een beetje aandacht. Bij ons kun je eenvoudig en snel een eigen doos ontwerpen. De 3D-editor helpt je hierbij, zodat je gemakkelijk jouw design kunt uploaden of kunt kiezen uit tal van onze designs in de Fotolia beeldbank.

Naast een mooie uitstraling moet het ook de juiste bescherming bieden voor jouw product. Daarom wil je de juiste maat voor je product zodat het product weinig speling heeft en er geen onnodig opvulmateriaal gebruikt hoeft te worden. Wij bieden standaardmaten aan maar ook leveren wij dozen op maat. Via een simpele calculator weet je gelijk wat jouw kosten zijn en welke schaalvoordelen er voor jouw gelden.