Boekverpakking

Boekverpakking bestellen en bedrukken? Wij zorgen er met de verschillende formaten voor dat je het boek efficiënt kunt verpakken. Zo min mogelijk lege ruimte, waarmee je de transportkosten eenvoudig kunt drukken.

Voorkom dat je lucht verzendt. Kies in plaats daarvan voor een boekverpakking die goed past bij het boek dat je wil verzenden. De verzenddoos voor boeken kunnen we op maat leveren en bovendien meteen voor je bedrukken. Met jouw bedrijfsnaam of logo, net als met een andere slogan of uiting in relatie tot het boek.

Goedkope boekverpakkingen en verzenddozen

Op zoek naar een goedkope boekverpakking van goede kwaliteit? De T-wikkel is dan goed geschikt. Je kunt het b Oek daarmee schadevrij verzenden, zodat bijvoorbeeld de kaft mooi van kwaliteit blijft. Bovendien kunnen we je van dienst zijn met karton in verschillende diktomaten. Op die manier kiezen we de juiste kwaliteit, op basis van het boek dat je wil verzenden.

Dat betekent een goede verzenddoos voor boeken, waarmee je het boek op maat kunt versturen. Afgestemd op het boek waar het om gaat en jouw wensen met betrekking tot de kwaliteit. Uiteraard kunnen we je op voorhand aangeven wat de kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Boekverpakking bestellen en bedrukken

We maken en bedrukken de boekverpakking, net als de andere verzenddozen waarmee we je goed van dienst kunnen zijn. Op die manier zijn we jouw specialist voor de goedkope boekverpakking.

Heb je vragen over de kwaliteit van het karton of de mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking? We werken standaard met offset-bedrukking voor de grote aantallen. Gaat het om een kleinere oplage? Dan kunnen we je desgewenst ook met digitale bedrukking van dienst zijn. We zorgen daarmee altijd voor de boekverpakking die je voor ogen hebt, zodat het daar na het uitbrengen van het boek in ieder geval niet aan zal liggen.