Dozen met logo

Dozen met logo zorgen voor een professionele uitstraling van jouw verpakkingen. Gebruik jouw logo op de verzenddoos om daarmee jouw branding te verbeteren en de herkenbaarheid bij de doelgroep te vergroten. Professionele verpakkingen dankzij bedrukking in full-colour, zowel op basis van offset als digitaal.

Dat betekent dat we de dozen met logo desgewenst kunnen bedrukken in een kleine oplage. Uiteraard heb je de keuze uit alle beschikbare formaten, waardoor we bijvoorbeeld postdozen kunnen bedrukken. Je kunt online het gewenste type doos, het formaat en aantal doorgeven, zodat we daar snel mee aan de slag kunnen.

Dozen bedrukken in kleur en kleine oplage

We kunnen de dozen bedrukken in kleur, zowel met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan of een andere uiting. We maken graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat je op voorhand goed kunt zien hoe dit eruit komt te zien. Na jouw akkoord gaan we ermee aan de slag en zorgen we zo snel mogelijk voor de dozen met logo. We kunnen de doos bedrukken in kleine oplage, dankzij digitale bedrukking is dat al mogelijk vanaf 1 stuk. We zullen de dozen bedrukken in kleur en maken daarvoor gebruik van jouw logo of een willekeurig ander ontwerp dat je wil laten aanbrengen.

Dozen met logo bestellen

De dozen met logo kun je online bestellen, wij gaan daar direct voor je mee aan de slag. Heb je specifieke wensen of wil je een grote(re) bestelling plaatsen? Neem daarvoor contact met ons op. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden om de dozen te bedrukken in kleur, zodat je die online kunt bestellen en snel kunt inzetten.