Doosjes bedrukken

Ben jij net je eigen webshop begonnen of heb je gewoon een leuke verpakkingsdoos nodig voor je cadeautje dat je wilt geven? Dan ben jij vast op zoek naar dozen in kleine oplages. BOXID geeft de mogelijkheid om per stuk te bestellen, wij zijn hierdoor toegankelijk voor bedrijven en zelfs particulieren die een eigen ontworpen doosje willen laten bedrukken in kleine aantallen.

Wij gaan dus niet voor kwantiteit maar willen kwaliteit bieden. De dozen zijn er in standaardmaten en op maat. Het model verzenddoos heeft 6 standaardmaten, van een verzenddoos in xs tot verzenddozen in xxl. Verder zijn de postdozen, geschenkdozen en vouwdozen op maat samen te stellen. Via de calculator kom je dan direct te weten wat de prijs is per maat en aantal.

Zo zou je voor al jouw klanten een persoonlijk doosje kunnen ontwerpen met bijvoorbeeld hun logo erop. Persoonlijker kun jij het niet maken voor je klant, toch?

Kortom, wil je een doos met een minimale afname dan kan dit en dit is onafhankelijk van het formaat of de bedrukking. Ontwerp in 5 stappen het design voor de bedrukken van je doos en bestel het aantal dat past bij de grootte van jouw bedrijf.