Dozenleverancier

Dozenleverancier, dozengroothandel: we zijn jouw specialist in kartonnen dozen die je eenvoudig online kunt bestellen. In een aantal gevallen eenvoudig vanuit onze online module. Geef aan welke dozen je wil bestellen, wat daarvan het formaat moet zijn en hoeveel van de dozen je nodig hebt.

Wij gaan er als dozenleverancier dan voor je mee aan de slag, zodat je de kartonnen dozen online kunt bestellen en je daar vervolgens snel gebruik van kunt maken. We kunnen de dozen maken, leveren en ondertussen voor je bedrukken.

Kartonnen dozen bestellen

Een groot aantal kartonnen dozen bestellen, zodat je die kunt gebruiken om jouw producten te verzenden? We zijn je daarmee graag op maat van dienst. Dat betekent dat je de keuze heeft uit allerlei specifieke formaten of dat we je goed kunnen adviseren.

We denken met je mee aan de hand van de producteigenschappen. Dat betekent dat we letten op de afmetingen, net als bijvoorbeeld het gewicht om de juiste kwaliteit van het karton te bepalen. Op die manier kun je kartonnen dozen bestellen die de ideale keuze vormen om jouw producten te verzenden. Desgewenst inclusief bedrukking met jouw bedrijfsnaam of logo.

Dozenleverancier en specialist in bedrukking

We zijn dozenleverancier en kunnen bovendien meteen zorgen voor de bedrukking van de verpakking. Dat betekent dat je kunt zorgen voor een professionele indruk, zowel bij de afnemer als anderen in de keten. Zorg voor de bedrukking met jouw bedrijfsnaam of logo. Op die manier wordt de doos die je bestelt en gebruikt een stukje branding voor jouw organisatie.

We kunnen je als dozenleverancier goed adviseren over de mogelijkheden en er vervolgens voor zorgen dat je de juiste dozen ontvangt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of stel jouw eigen dozen samen.