Platte dozen

Platte dozen zijn er in verschillende soorten en maten, altijd op basis van hoogwaardig karton van goede kwaliteit. De platte kartonnen doos is goed geschikt voor de verzending van verschillende producten. Bekijk de verschillende soorten dozen in deze categorie en bestel die eenvoudig online, uiteraard in het formaat dat je nodig hebt voor jouw producten.

Bekijk de platte doos met deksel en de andere platte kartonnen dozen, altijd volledig op maat en beschikbaar in het aantal dat je nodig hebt. Desgewenst inclusief bedrukking, voor een professionele uitstraling van de producten die je verzendt. Op die manier maakt je met de platte doos altijd een goede keuze.

Platte doos met deksel of ander model

De platte dozen kunnen we aanbieden in een aantal verschillende uitvoeringen. Bekijk bijvoorbeeld de postdoos en het type kalenderverpakking. In de beide gevallen een platte doos, maar toch met een andere opbouw en daardoor geschikt voor andere soorten producten. Verder kun je denken aan de brievenbusverpakkingen en de vouwdozen, allemaal varianten van de platte dozen.

Dankzij de bedrukking van platte dozen kun je daar jouw bedrijfsnaam of logo op laten aanbrengen. Beschikbaar in full-colour en al vanaf 1 stuk, dankzij de digitale bedrukking. Tevens beschikbaar met offset-bedrukking, voor de grotere aantallen.

Platte dozen bestellen

Je kunt online de platte dozen bestellen, wij gaan daar meteen mee aan de slag. Kies voor een platte doos met deksel of een van de andere platte kartonnen dozen, we zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat je die snel tot jouw beschikking heeft. Inclusief bedrukking in kleur en netjes op maat.

Vragen over de platte dozen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.