Schilderij bedrukken

Een schilderij bedrukken is voordelig en levert toch een prachtig resultaat op. We spreken van drukken en bedrukken. We kunnen uit de voeten met bijvoorbeeld een textieldoek of een linnen doek. Wij zorgen er met de bedrukking voor dat we de compositie van een mooi schilderij kunnen realiseren. Dat betekent een mooie uitstraling van een schilderij voor aan de wand. Voordelig, omdat het gaat om een reproductie van een foto of een origineel. We drukken de kosten, zodat je een bedrukt textieldoek of linnen doek aan de wand kunt hangen.

Textieldoek of linnen doek bedrukken

We kunnen een schilderij bedrukken op basis van een linnen doek of textieldoek. We zorgen er met de verschillende materialen en de hoogwaardige bedrukking voor dat er een levensecht schilderij ontstaat. Het gaat uiteraard om een reproductie, waardoor een schilderij bedrukken een stuk goedkoper is dan een origineel exemplaar.
Wil je het schilderij aan de wand hangen en daarmee zorgen voor stijlvolle decoratie? Op afstand valt het verschil bijna niet te zien. Dat betekent een goedkope compositie aan de wand dankzij het bedrukken, terwijl je toch kunt rekenen op goede kwaliteit.

Bedrukt schilderij kopen

We kunnen jouw schilderij bedrukken, dankzij onze uitgebreide ervaring met verschillende soorten bedrukking. We kunnen je van dienst zijn in de hoogste kwaliteit met offset of in lagere aantallen met digitale bedrukking. Bovendien hebben we ervaring met spot UV lakken. Daarmee zorgen we voor een bijzondere uitstraling van bijvoorbeeld jouw logo of andere bedrukkingen die je aan wilt laten brengen.

Meer weten over onze ervaring en de specifieke mogelijkheden voor schilderijen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.