Doos op maat

Doos op maat bestellen? In 4 eenvoudige stappen, desgewenst inclusief bedrukking:

 1. Kies het type doos
  Tip: de ideale doos biedt de gewenste afmetingen en sluit aan bij de eigenschappen van het product dat je wil verzenden.

 2. Voer de gewenste afmetingen in
  Kies het formaat zo efficiënt mogelijk: niet te krap voor een goede verpakking en niet te ruim om ‘lege’ ruimte te minimaliseren.

 3. Selecteer het aantal
  Bereken online eenvoudig de kosten per doos op maat, zowel bij een kleine oplage als een groter aantal maatwerk dozen.

 4. Bestel de doos op maat
  Direct online bestellen. We gaan er mee aan de slag, zodat je de doos of dozen op maat snel ontvangt.

Bedrukte dozen op maat

De bedrukte dozen op maat combineren efficiënte verpakkingen met de mogelijkheid tot branding. Dat betekent jouw logo of bedrijfsnaam op de doos, die goed past bij zowel de afmetingen als de eigenschappen van het product dat je wil verzenden.

Je kunt eenvoudig een doos op maat laten maken en daar online de kosten van berekenen. Gebruik daarvoor onze handige tool, waarmee je eenvoudig na kunt gaan wat de doos op maat kost. Je kunt die meteen online bestellen. Komt je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan lichten we je de mogelijkheden graag toe.

Doos op maat bestellen

Online een doos op maat bestellen, gewoon via onze handige module. Doorloop de genoemde 4 stappen, op basis daarvan je de prijs berekent en direct een bestelling kunt plaatsen. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de doos of dozen op maat snel ontvangt en je daar meteen gebruik van kunt maken.

Vragen of een specifieke (grote) bestelling plaatsen voor de doos op maat? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Doos op maat

BOXID biedt dozen op maat die bedrukt kunnen worden naar eigen ontwerp. Of dit nu is met je eigen logo en huisstijl of een van onze standaard design uit de Fotolia beeldbank. Dozen op maat hebben voordelen op gebied van duurzaamheid, er is namelijk geen overbodig kartongebruik. Verder scheelt het ook in de verzendkosten je betaalt namelijk nooit meer dan de grootte van het product. Verder is het voor de bescherming van het product ook het beste dat de doos de juiste afmeting heeft. Een product kan namelijk niet schuiven in een doos op maat en is vooral voor verzendingen daarom heel geschikt.

Alle dozen bij BOXID, inclusief de dozen op maat, kunnen bedrukt worden. Het is hierdoor een customized product die je zelf kunt samnstellen naar model, formaat en ontwerp. Via de calculator, bij de cateogrieën postdozen, geschenkdozen en vouwdozen, kun je de maat aangeven en het aantal, waarbij direct de passende prijs berekend wordt.

Ben je opzoek naar een ander model voor een product waarvan je denkt dat hier geen doos voor zal zijn? Dan gaan wij graag de uitdaging aan om een oplossing te vinden. Alles van karton is namelijk bij ons mogelijk, en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Een aantal speciale modellen die wij aanbieden zijn; wijndozen, dopperflesdozen, gondeldozen en chocoladedozen. Neem hiervoor contact met ons op via info@boxid.nl. Er is dus al veel mogelijk maar wij denken graag met je mee voor een unieke verpakking op maat voor jouw product.