Luxe dozen bedrukken

Kartonnen dozen

Luxe dozen bedrukken in hoge kwaliteit? Dan is offset bedrukking daarvoor het best geschikt. We zorgen daarmee voor de hoogst mogelijke kwaliteit bedrukking, bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam of logo. Tegelijkertijd zorgen we er met de luxe dozen voor dat je ook daarmee een goede indruk kunt maken.

Het gaat bijvoorbeeld om de geschenkdozen die er beschikbaar zijn. We kunnen die uitvoeren met een klepsluiting om het openen al bijzonder te maken en desgewenst zorgen voor een inlay. Op die manier kun je het product op een luxe wijze presenteren, door gebruik te maken van de luxe verpakkingen die er beschikbaar zijn.

Luxe dozen met deksel

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de luxe dozen met deksel. Ze vormen een populaire keuze in combinatie met de inlays. We zorgen er daarmee voor dat jouw product meteen mooi naar voren komt, om het uitpakken daarvan een bijzonder moment te maken voor de ontvanger.

We kunnen de luxe dozen bedrukken, zowel met deksel als in een van de andere uitvoeringen. Heb je een bepaalde luxe geschenkdoos op het oog of bent je juist benieuwd naar wat er beschikbaar is? Daar kunnen we je goed over adviseren, om je daar vervolgens vlot mee van dienst te zijn.

Luxe geschenkdoos bedrukken

We kunnen iedere luxe geschenkdoos bedrukken, zoals we ook al het karton op maat kunnen snijden. We zijn jouw specialist in (luxe) kartonnen dozen ter verpakking, met bedrukking voor een professionele uitstraling. Op die manier zorgen we ervoor dat je hiermee een goede indruk kunt maken op jouw klanten en anderen in de keten. Heb je vragen over de luxe dozen die we bedrukken of wil je meer weten over de verschillende soorten geschenkdozen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.