Werkwijze

Wil je jouw producten op een unieke en professionele manier presenteren? Bij BOXID kun je jouw eigen bedrukte dozen ontwerpen en bestellen. Het proces is eenvoudig en leuk, en je hebt volledige controle over het ontwerp. Benieuwd hoe het werkt? Volg de onderstaande stappen en ontdek hoe je jouw verpakkingen kunt personaliseren en een blijvende indruk kunt maken op je klanten.

Stap 1: Kies je verpakking 

Bij BOXID heb je de vrijheid om de perfecte verpakking voor jouw product te kiezen. Blader door ons uitgebreide assortiment en ontdek verschillende soorten verpakkingen, zoals vouwdozen, brievenbusdozen en geschenkdozen. Kies de verpakking die het beste bij jouw behoeften past. 


Stap 2: Kies de afmeting 

Zodra je de gewenste verpakking hebt gekozen, selecteer je eenvoudig de juiste afmetingen. Of het nu gaat om een kleine doos voor een sieraad of een ruime doos voor een kledingstuk, we bieden diverse afmetingen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. 

Stap 3: download template 

Wil je aan de slag met een professioneel ogend ontwerp? Download het template gemakkelijk via de bestelpagina's en pas het vervolgens moeiteloos aan in jouw favoriete ontwerpsoftware. 

Stap 4: Upload je ontwerp: 

Nu komt het leuke gedeelte! Je kunt je creativiteit de vrije loop laten door je eigen ontwerp toe te voegen aan de verpakking. Upload je logo, afbeeldingen, tekst of andere grafische elementen die je wilt laten bedrukken op de verpakking. Onze gebruiksvriendelijke tool zorgt ervoor dat het uploadproces snel en eenvoudig verloopt. 

Stap 5: Bekijk in 3D 

Nadat je je ontwerp hebt geüpload, kun je het in 3D bekijken. Dit geeft je een realistisch beeld van hoe je verpakking eruit zal zien met je eigen design. Je kunt het ontwerp aanpassen en verfijnen totdat het helemaal naar jouw wens is. 

Stap 6: Download het design 

Ben je tevreden met je ontwerp? Dan kun je het eenvoudig downloaden. We bieden je de mogelijkheid om het designbestand in verschillende formaten te downloaden, zodat je het kunt gebruiken voor andere doeleinden, zoals marketingmateriaal of digitale presentaties.

Stap 7: Bestel 

Last but not least, plaats je bestelling! Voeg de gewenste hoeveelheid verpakkingen toe aan je winkelwagen en doorloop het bestelproces. Ons team gaat direct aan de slag om jouw op maat gemaakte bedrukte dozen te produceren en snel bij je af te leveren. Bij BOXID is het zo eenvoudig en leuk om je eigen verpakking te creëren. Volg deze stappen en maak indruk met je gepersonaliseerde bedrukte dozen!