Brievenbusdoos A6

181x115x27

3D
2,29 €
Totaal ex. btw / vracht 149,50 €

  • Your individual package is loading. Please wait...
Vanaf 50 St. 2,29 € / St.
Vanaf 100 St. 1,61 € / St.
Vanaf 250 St. 1,44 € / St.
Vanaf 500 St. 1,23 € / St.
Vanaf 1000 St. 1,08 € / St.

A6-formaat: De brievenbusdoos is specifiek ontworpen om perfect te passen bij de standaard A6-papierafmetingen (105 x 148 mm). Hierdoor is het ideaal voor het verzenden van kleine items, zoals kaarten, sieraden, USB-sticks, visitekaartjes en andere platte documenten, zonder dat ze gevouwen of beschadigd hoeven te worden.

Snelle levertijden: Wij kunnen dit model al leveren binnen 4-7 werkdagen. Afhankelijk van het gekozen formaat en oplage. Onze gemiddelde levertijd is 8-10 werkdagen na akkoord op de bestanden. Als het sneller moet mag je ons altijd even bellen of een mail sturen zodat we samen kunnen kijken wat er haalbaar is.

Sterke constructie: De doos is gemaakt van hoogwaardig karton dat een optimale bescherming biedt tijdens het transport. Het karton is dik genoeg om stevigheid te garanderen, terwijl het licht genoeg is om extra verzendkosten te minimaliseren.

Eenvoudig te monteren: Het opzetten van de brievenbusdoos is snel en gemakkelijk. Met de voorgevouwen constructie en praktische sluiting kunt u de doos in een handomdraai opzetten en veilig afsluiten zonder extra tape of lijm.

Brievenbusgeschikt: Dankzij het compacte formaat en de gestandaardiseerde afmetingen kan deze doos probleemloos door de meeste brievenbussen worden geaccepteerd. Hierdoor kunt u profiteren van kosteneffectieve verzending zonder de noodzaak van persoonlijke levering.

Bescherming van inhoud: Naast het bieden van een veilige verzendoplossing, beschermt de brievenbusdoos A6 uw inhoud tegen vouwen, kreukelen of beschadiging tijdens het transport. U kunt erop vertrouwen dat uw items in optimale staat bij de ontvanger aankomen.

Toepassingen:

E-commerce: Ideaal voor het verzenden van kleine producten, zoals sieraden, accessoires, USB-sticks, visitekaartjes en andere platte items die geschikt zijn voor een A6-formaat.

Zakelijke correspondentie: Handig voor het verzenden van zakelijke documenten, brochures, flyers en andere belangrijke papieren op A6-formaat.

Persoonlijke post: Geschikt voor het veilig versturen van wenskaarten, uitnodigingen, bedankbriefjes en andere persoonlijke correspondentie.