Kunststof bedrukken

Kunststof bedrukken: dat biedt uiteenlopende mogelijkheden. Net als bij karton zorgen we ervoor dat het kunststof op een hoogwaardige manier bedrukken. Dat betekent een mooi en professioneel resultaat, uiteraard op basis van jouw specifieke wensen. Wil je alleen jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam laten bedrukken of gaat het je om een andere presentatie? Geen probleem, we denken graag met je mee over de mogelijkheden.

We kunnen digitaal drukken en printen op kunststof, waardoor we je zelfs met kleinere aantallen goed van dienst kunnen zijn. Daardoor zijn we jouw specialist voor het bedrukken van kunststof, altijd op basis van een duurzame en professionele bedrukking.

Digitaal drukken of printen op kunststof

We kunnen digitaal drukken en printen op kunststof, waardoor de kosten ook bij kleinere aantallen niet te ver op hoeven te lopen. We zorgen er met onze machines voor dat we je goed van dienst kunnen zijn met de duurzame bedrukking. Houd er rekening mee dat we de digitale bedrukking aanbrengen in de hoogst mogelijke kwaliteit, maar dat offset-bedrukking op karton altijd het beste resultaat oplevert. We laten je graag voorbeelden zien van de digitale bedrukking op kunststof en bijvoorbeeld offset bedrukking op karton.

Kunststof of karton laten bedrukken

We zijn gespecialiseerd in het bedrukken en printen van kunststof, net als op het gebied van karton. We kunnen onder andere kartonnen dieren leveren en bedrukken. Tenminste, wij zorgen voor het karton en de bedrukking, zodat je hier vervolgens gebruik van kunt maken.

Desgewenst denken we met je mee over de kwaliteit van het karton en de bedrukking, zodat je daar zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en de kosten? Neem daarvoor contact met ons op, we horen graag van je.