Dozengroothandel

In grote aantallen of juist met bedrukking in een kleine oplage: wij zijn jouw dozengroothandel. Voor kleine ondernemers, het MKB en grote organisaties die veel verpakkingen nodig hebben. We zorgen er met onze verschillende verpakkingen, geschenkdozen, palletdozen en andere formaten voor dat we je altijd goed van dienst kunnen zijn.

Tip: we kunnen je als dozengroothandel goed adviseren over het ideale formaat van de verpakking. We helpen je zo min mogelijk lucht te vervoeren, waardoor je de transportkosten wellicht omlaag kunt brengen om jouw investering meteen terug te verdienen.

Verpakking groothandel voor het MKB

We zijn jouw dozengroothandel en specialist in verpakkingen, bijvoorbeeld voor het MKB. We leveren de dozen en verzendverpakkingen aan tal van ondernemingen die pakketten versturen aan hun klanten en daarvoor op zoek zijn naar het juiste karton.

We denken graag met je mee over de ideale verpakking. Het gaat dan om de afmetingen op basis van het product dat je wil verzenden, net als de kwaliteit van het karton. De juiste keuze maken op basis van advies door de dozengroothandel? Neem daarvoor contact met ons op, dan denken we graag met je mee over de juiste verpakkingen vanuit onze groothandel.

Geschenkdozen en meer: dozengroothandel

We zijn een geschenkdozen groothandel en zijn bovendien gespecialiseerd in dozen voor pallets of andere formaten. In combinatie met een inlay of bedrukking op de verpakking: wij draaien onze hand er niet voor om. Dat betekent dat we je als dozengroothandel goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dozen en verpakkingen. Topkwaliteit karton in ieder formaat en op basis van het type doos dat je wil bestellen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, zodat we je als dozengroothandel goed kunnen aangeven wat er mogelijk is en welke investering dat voor je oplevert.