Bedrukte dozen

Kartonnen dozen bestel je bij BOXID op maat en bedruk je met je eigen ontwerp. Alle dozen bij BOXID worden van karton gemaakt en hebben twee verschillende diktes. De doos kan bedrukt worden op E-golfkarton of EE-golfkarton. Maar wat is het verschil? E-golfkarton is 1.5mm dik en dozen van EE-golfkarton zijn 3mm dik.

Welk materiaal voor de doos jij nodig hebt is afhankelijk van de inhoud. Hoe zwaarder het product, hoe meer stevigheid een doos nodig heeft. Ook is het afhankelijk van de grootte van de doos ten opzichte van het product. Heeft het product veel schuifruimte dan heeft de doos natuurlijk veel meer te verduren. Ga daarom altijd voor een doos dat past bij jou product. BOXID levert dozen in 9 standaardmaten en op maat. De standaardmaten zijn verzenddozen en brievenbusdozen vooral populair bij webshops. 

Maar wil jij een doos helemaal naar wens samenstelling? Ga dan voor een doos op maat. In onze calculator kun jij precies aangeven welke afmeting jij nodig hebt. Na de invulling van de lengte, breedte en diepte berekent de calculator direct de prijs afhankelijk van het aantal. Speel daarom met de aantallen en kom op de beste prijs dat past bij jouw bedrijf.

Het bedrukken van dozen kan met het juiste karton altijd fullcolour bedrukt worden waardoor de uitstraling nog beter wordt. Beide kartonsoorten, E-golfkarton en EE-golfkarton, zijn hiervoor bruikbaar.

Kartonnen dozen online bestellen

Bij BOXID is het verschil in standaardmaten en doos op maat dat de standaard dozen goedkoper zijn dan dozen op maat omdat dit speciaal naar wens wordt gesneden en bedrukt. Maar naast de standaard dozen geven ook bij dozen op maat volumekortingen.