Opbergdozen

Opbergdozen bieden verschillende mogelijkheden, altijd om spullen en materialen op te bergen. Gebruik de grote dozen bijvoorbeeld in een magazijn. De grootste formaten zijn onder andere goed geschikt voor buizen, platen en onderdelen van machines. Uiteraard maakt je daarvoor gebruik van een stevige kwaliteit karton. Op die manier kun je de opbergdoos met deksel gemakkelijk stapelen, zelfs als er zware spullen in zitten.

Bovendien zijn er opbergdozen met speciale vormen beschikbaar, zoals in een driehoek of een koker. Op die manier kun je allerlei kantoorartikelen en andere bijzondere spullen opbergen. We helpen je graag de juiste kartonnen opbergdozen te vinden bij de spullen die je wil opruimen.

Opbergdoos met deksel

Een opbergdoos met deksel zorgt ervoor dat je de spullen uit het zicht op kunt ruimen, terwijl je er altijd weer gemakkelijk bij kunt. Het is voldoende om het deksel op te tillen, zodat je er wat bij kunt leggen of weer wat uit kun halen. Binnen de opbergdozen kun je verder bijvoorbeeld gebruik maken van de bureaudozen en dozen voor Cd’s of andere mediadragers, zodat je die altijd bij de hand hebt en ze toch uit het zicht kunnen.

Kartonnen opbergdozen bestellen

Net als bij de kartonnen verpakkingen kunnen we de opbergdozen leveren in de verschillende afmetingen en zelfs met bedrukking van jouw bedrijfsnaam of logo. Dat betekent dat je er professioneel gebruik van kunt maken. Alles netjes opbergen in dozen, terwijl je tevens zorgt voor een stevige toepassing en desgewenst een professionele uitstraling door middel van de bedrukking daarop. Meer weten of direct de opbergdozen op maat bestellen? Neem contact met ons op, we zijn je er graag mee van dienst.