Glasbedrukken

Glasbedrukken vraagt om een unieke expertise. Het hoogwaardige materiaal laat zich goed bedrukken, mits je daarvoor de juiste techniek hanteert. Wij beschikken over de machines en ervaring om je daar uitstekend mee van dienst te kunnen zijn.

Op die manier kunnen we allerlei soorten glazen bedrukken. We hebben veel ervaring met bierglazen, net als met andere vormen van glas. We zorgen er met het glasbedrukken voor dat we jouw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting kunnen aanbrengen. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij vertellen je graag meer over het glasbedrukken en de mogelijkheden op dat gebied.

Glazen en bierglazen bedrukken


Gaat het je specifiek om glazen en bierglazen? We kunnen die bedrukken met de naam van jouw restaurant, café of een andere tekst. Bovendien kunnen we logo’s aanbrengen tijdens het glasbedrukken, zodat je daarmee voor een professionele uitstraling kunt zorgen. Zorg ervoor dat klanten jouw glazen meteen herkennen aan het logo of breng daar een bijzondere slogan op aan. Het is een opvallende meerwaarde voor jouw organisatie en jouw klanten. Uiteraard kunnen we het glasbedrukken bovendien inzetten voor andere stukken glas, zodat je daarmee de uitstraling kunt creëren die je voor ogen hebt.

Specialist in glasbedrukken


Op zoek naar een specialist in glasbedrukken die bovendien ook met andere materialen uit de voeten kan? We hebben veel ervaring met bedrukken in het algemeen. Dat geldt dus voor glas, net als bijvoorbeeld voor metaal. We zorgen er op die manier voor dat we je op voorhand goed kunnen aangeven wat er mogelijk is en wat daar de kosten van zijn.

Ideeën om glas te bedrukken? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van glasbedrukken. Wij zorgen ervoor dat je een vrijblijvende offerte ontvangt, zodat je goed weet waar je aan toe bent.