Dozen bedrukken

Dozen bedrukken is onze specialiteit. Dat geldt voor grote aantallen en voor iedere kleine oplage. We kunnen een doos bedrukken vanaf 1 stuk, waarvoor we gebruik maken van digitale bedrukking. De kwaliteit daarvan is zeer goed en komt dicht in de buurt bij offset-bedrukking.

Dat betekent dat je voor het dozen bedrukken niet langer gebonden bent aan grote volumes, we kunnen je daar ook op kleinere schaal goed mee van dienst zijn. We bedrukken uiteraard zowel in zwart-wit als in kleur, waardoor we bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo kunnen afdrukken.

Dozen bedrukken in kleine oplage

Wil je de dozen bedrukken in kleine oplage? Bij offset-bedrukking geldt er een minimaal aantal van 10 stuks, dat is dankzij digitale bedrukking niet langer het geval. We kunnen de dozen al bedrukken vanaf 1 stuk, zodat je de kwaliteit kunt ervaren of gebruik kunt maken van verschillende afmetingen en soorten dozen.

Tip: we adviseren je graag over het juiste type doos voor het product dat je wil verzenden. Bovendien kunnen we je aan de hand van een voorbeeld laten zien hoe de bedrukking eruit komt te zien.

Online dozen bedrukken

Je kunt online jouw bestelling plaatsen. Wij zullen de dozen bedrukken, uiteraard op basis van jouw maatwerk wensen. Dat betekent een doos die voldoende ruimte biedt om het product te verpakken, terwijl er aan de andere kant zo min mogelijk ‘lege ruimte’ overblijft.

Efficiënte verpakking inclusief bedrukking, al vanaf 1 stuk dankzij digitale bedrukking. Dat is hoe wij dozen bedrukken en er daarmee voor zorgen dat je de verpakkingen online kunt bestellen.

Dozen bedrukken

Zou jij graag je eigen dozen willen bedrukken met je eigen logo en huisstijl? Bij ons kun je envoudig zelf een ontwerp maken via de 3D-tool.

Alle dozen met opdruk worden bij ons gedrukt met kwaliteit in fullcolour. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw verpakkingsmateriaal vertelt namelijk iets over de inhoud en kan dus waarde toevoegen. Voor ons zijn alle modellen en maten mogelijk, de modellen; postdozen, geschenkdozen en vouwdozen zijn via de calculator al zelf samen te stellen naar wens. Je vult je maat in en het aantal naar keus en je ziet direct de prijs. Ook bieden wij 6 verschillende standaardmaten verzenddozen aan.

Heb jij toch een ander model in gedachte of zoek jij een ander formaat? Bij BOXID is alles van karton mogelijk, dus neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Zo is er altijd een doos/verpakking die perfect past bij jouw product.

Bedrukte dozen helpen mee aan de branding van jouw bedrijf en zullen een professionele uitstraling geven. Als een klant een saaie witte of bruine doos krijgt dan zal dit geen indruk maken, maar kom je met een bedrukte doos met logo in jouw huisstijl die opvalt dan weeet jij je klant te verrassen. Het is een simpele manier van marketing en speelt in op de behoefte van klanten aan customized producten.

De verschillende modellen zijn onderverdeeld in de categorieën; postdozen, verzenddozen met strip, vouwdozen en geschenkodzen. Ook zijn er speciale dozen die bedrukt kunnen worden voor bijv. relatiegeschenken en promotiemateriaal. Denk hierbij aan dopperflesdozen, chocoladedozen, gondeldozen, draagtrays, wijndozen, etc.

Alle dozen kunnen bij ons full colour bedrukt worden, aan de buitenkant en de binnenkant. Zou jij graag je ontwerp bedrukt zien op je doos voordat je een bestelling plaatst? Dat kan, vraag dan een sample aan. Tegen vergoeding van de kosten sturen wij graag een sample op zodat jij zelf de kwaliteit kunt beoordelen.

Hulp nodig? Kom je er zelf nog niet helemaal uit, dan helpen wij graag bij het meedenken aan een passend design of de juiste doos/model.