Kartonnen platen bedrukken

Kartonnen platen bedrukken en daarvoor op zoek naar een specialist? We kunnen het karton leveren in heel kleine tot heel grote formaten. Bovendien zorgen we graag voor de bedrukking. Standaard in offset voor de grote aantallen, maar eventueel ook digitaal beschikbaar voor een kleinere oplage.

Houd er rekening mee dat we met offset bedrukking voor de kartonnen platen de beste resultaten behalen. Je kunt dan rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl je zowel voor de kartonnen plaat als de bedrukking een scherpe prijs betaalt.

Massief kartonnen platen

De massief kartonnen platen kunnen we bedrukken op de manier die je wenst, net als de andere uitvoeringen van het karton. Dat betekent dat we met je mee kunnen denken over de samenstelling van het karton voor de platen, net als met de bedrukking. Heb je specifieke wensen met betrekking tot de bedrukking van jouw bedrijfsnaam of logo? We controleren de haalbaarheid en kunnen je meteen aangeven wat we daarin voor je kunnen betekenen. Op die manier kunnen we de kartonnen platen bedrukken, uiteraard netjes op maat zodat je er goed gebruik van kunt maken.

Kartonnen platen bestellen en bedrukken

Wil je kartonnen platen bedrukken? Je kunt ze online bestellen en aangeven hoe de bedrukking eruit moet zien. Net als bij de lange dozen en andere soorten verpakkingen die er beschikbaar zijn. We werken netjes op maat en maken standaard gebruik van de hoogwaardige offset-bedrukking. Dat betekent de beste kwaliteit voor jouw karton en bedrukking, zodat je daarmee een professionele indruk kunt maken.

Vragen over de kartonnen platen en de bedrukking die we kunnen aanbrengen? Meer weten over de werkwijze en wanneer je de bedrukte platen van ons kunt verwachten? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over