Doos op maat laten maken

Een doos op maat laten maken was niet eerder zo eenvoudig. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze handige module. In een paar stappen geeft je aan om welk type doos het moet gaan en wat daarvan het formaat zou moeten zijn.

Je kunt aangeven hoeveel van de dozen je op maat wilt laten maken, zodat je ze kunt bestellen en wij daar meteen mee aan de slag kunnen.

Tip: wil je een doos op maat laten maken, maar kun je daarbij wel wat advies gebruiken? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan lichten we het je graag toe of kunnen we bij jouw product de juiste doos adviseren.

Kartonnen dozen op maat

Op die manier kun je dozen op maat laten maken, zodat het karton goed om de producten heen past. Je kunt de dozen op maat bestellen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Je kunt online de kartonnen dozen bestellen en die desgewenst ook meteen laten bedrukken. Dat betekent kartonnen dozen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs, netjes op maat en bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam of logo erop.

Dozen op maat bestellen

De dozen op maat bestellen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of specifieke vragen over de materialen en varianten? We zijn je bijvoorbeeld graag van dienst met de vouwdozen. Dat geldt ook voor een groot aantal andere dozen. Je kunt de dozen op maat laten maken vanuit onze module of door een offerte aan te vragen. Dan kunnen we je bovendien goed van dienst zijn met offset-bedrukking voor grotere aantallen.

Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de concrete mogelijkheden.