Kokerdozen

Kokerdozen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Uiteraard altijd op maat en desgewenst inclusief bedrukking. Dat betekent dat je de dozen naar wens kunt laten uitvoeren. Met professionele bedrukking voor de branding van jouw organisatie.

Op die manier bestelt je niet zomaar een doos op maat, maar zorgt je er daarmee tevens voor dat de dozen bijdragen aan de uitstraling van jouw merk of bedrijf. Je kunt online de kartonnen dozen bestellen, waarvoor we je graag een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Kokerdozen in verschillende modellen

Binnen de kokerdozen bieden we een aantal verschillende mogelijkheden:
We zorgen er met die voorbeelden van kokerdozen voor dat we het type doos af kunnen stemmen op het product dat je daarmee wilt verpakken. Het zou immers zonde zijn om kostbare ruimte verloren te laten gaan. Daarom zorgen we ervoor dat je de producten kunt inpakken met een degelijke verpakking.

De kokerdozen zijn in verschillende situaties een goede keuze voor de verpakking van jouw producten. Daar vertellen we je graag meer over, zowel op basis van de afmetingen als bijvoorbeeld de eigenschappen van het product waar het om gaat.

Doos op maat: kokerdozen

De kokerdozen maken we netjes op maat en kunnen we vervolgens bedrukken, net als bijvoorbeeld de geschenkdozen. Op die manier zorgen we ervoor dat je de juiste doos bij een product kunt zoeken, voor een efficiënte verpakking die al uitstraalt wat je met de inhoud graag wilt overbrengen.

Vragen over de kokerdozen die er beschikbaar zijn of de verschillende mogelijkheden voor maatwerk en bedrukking? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.