Doodskisten bedrukken

Wij zijn jouw specialist is doodskisten en de bedrukking daarvan. Tenminste, zolang het gaat om een kist van karton. We kunnen dan het karton aanleveren en zorgen voor de bedrukking die je voor ogen hebt. Of die de overledene voor ogen had. Op die manier brengen we de laatste wens graag in vervulling en dragen we met de lage doodskisten prijzen bij aan een waardige uitvaart.

We kunnen de doodskisten bedrukken, omdat we werken met karton. Het karton laat zich daar uitstekend voor lenen en is aan de andere kant toch goed van kwaliteit. Dat betekent dat je kunt rekenen op een degelijke kist voor een waardige uitvaart.

Uitvaartkist van karton

De uitvaartkist van karton wint de laatste tijd snel aan populariteit. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de hoge doodskisten prijzen die je voor andere materialen betaalt. Een uitvaartkist van karton is dan een interessant alternatief. Bovendien kunnen we de doodskisten bedrukken, zoals we dat bijvoorbeeld ook kunnen met mockups.

Doodskisten met bedrukking

Uiteraard zijn de doodskisten met bedrukking beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Gaat het je om een specifiek model of wil je aan de andere kant juist inspiratie opdoen? Wij zorgen er met de uitvaartkisten van karton en de bedrukking voor dat je een unieke uitvaart kunt samenstellen, waarbij de kist een belangrijk onderdeel uitmaakt van de ceremonie.

Meer weten over het bedrukken van doodskisten en de modellen van karton? Neem contact met ons op, we horen graag van je.