Image
Fefco 0427

Brievenbusdoos A5

Onze brievenbusdoos A5. Met een (binnenmaatse) afmeting van 210x155x27 mm perfect voor het versturen van A5 brochures of kleinere producten. Een kleine doos door de bus maar met de juiste print een grote impact voor de ontvanger.

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De brievenbusdoos A5 met Fefco 0427-specificatie is een praktische en handige verpakkingsoplossing voor het verzenden van kleine items en platte documenten die perfect passen bij de A5-afmetingen. Met deze doos kunt u uw goederen veilig verzenden zonder extra verzendkosten of de noodzaak van persoonlijke levering. De Fefco 0427-brievenbusdoos is ontworpen met een stevige constructie en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor uw zendingen veilig en onbeschadigd aankomen. Met het formaat van 210x155x27 mm voldoet de box aan de formaat eisen van PostNL.


Doos bestellen

Kenmerken:

A5-formaat: De brievenbusdoos is specifiek ontworpen om perfect te passen bij de standaard A5-papierafmetingen (148 x 210 mm). Hierdoor is het ideaal voor het verzenden van kleinere items, zoals boeken, kaarten, brochures en andere platte documenten, zonder dat ze gevouwen of beschadigd hoeven te worden.

Sterke constructie: De doos is gemaakt van hoogwaardig karton dat een optimale bescherming biedt tijdens het transport. Het karton is dik genoeg om stevigheid te garanderen, terwijl het licht genoeg is om extra verzendkosten te minimaliseren.

Eenvoudig te monteren: Het opzetten van de brievenbusdoos is snel en gemakkelijk. Met de voorgevouwen constructie en praktische sluiting kunt u de doos in een handomdraai opzetten en veilig afsluiten zonder extra tape of lijm.

Brievenbusgeschikt: Dankzij het compacte formaat en de gestandaardiseerde afmetingen kan deze doos probleemloos door de meeste brievenbussen worden geaccepteerd. Hierdoor kunt u profiteren van kosteneffectieve verzending zonder de noodzaak van persoonlijke levering.

Bescherming van inhoud: Naast het bieden van een veilige verzendoplossing, beschermt de brievenbusdoos A5 uw inhoud tegen vouwen, kreukelen of beschadiging tijdens het transport. U kunt erop vertrouwen dat uw items in optimale staat bij de ontvanger aankomen.

Toepassingen:

E-commerce: Ideaal voor het verzenden van kleinere producten, zoals sieraden, accessoires, kaarten, kleine elektronica en andere platte items die geschikt zijn voor een A5-formaat.

Zakelijke correspondentie: Handig voor het verzenden van zakelijke documenten, brochures, flyers en andere belangrijke papieren.

Persoonlijke post: Geschikt voor het veilig versturen van brieven, wenskaarten, uitnodigingen en andere persoonlijke correspondentie.