Nu online, wijndozen

Breng jouw boodschap over met een full colour bedrukte wijndoos

Geef jij een heerlijk wijntje cadeau? Hoe leuk is het dan om een bedrukte wijndoos van karton, in eigen ontwerp, erbij te leveren als cadeauverpakking. Voor iedere feestelijke gelegenheid is een wijndoos bij uitstek geschikt als eyecatcher. Als eindejaarsgeschenk, tijdens de feestdagen, bij bedrijfsopeningen, afstuderen, een nieuwe woning of jubilea, er zijn tal van gelegenheden waarbij een mooie fles wijn het ideale cadeau is.


Een fraaie full colour bedrukte wijndoos van karton brengt jouw boodschap over. Boxid biedt je de mogelijkheid om full colour allover te bedrukken, hierdoor komen jouw logo en boodschap mooi tot uiting op de wijnverpakking. Dankzij de mogelijkheid om allover te bedrukken creëer je in een handomdraai meerwaarde, herkenbaarheid en merkbeleving bij de ontvanger.

Bestel hier jouw full colour bedrukte wijndoos

Om te zorgen dat jouw wijnfles optimaal beschermd is maken wij onze standaard wijnverpakkingen van E-golfkarton. Heb jij echter een voorkeur voor een ander materiaal dan kan dat natuurlijk bij Boxid.


Custom made Wijndoos

Team Boxid levert maatwerk oplossingen voor vrijwel al jouw creatieve ideeën. Bedrukte flesverpakking voor meer dan één wijntje? Bedrukte wijndoos in een speciale vorm of een ander tof idee? Laat het ons weten, want wij houden wel van een uitdaging met meer dan ééns een happy customer als resultaat.