Dozen laten maken

Dozen laten maken voor jouw producten? Des te beter de doos aansluit op de afmetingen en eigenschappen van het product, des te lager ook de transportkosten uitvallen. Zonder al teveel lege ruimte passen er meer verpakkingen in de transportwagen, waardoor je de investering eenvoudig terugverdient.

Op die manier kun je dozen laten maken voor de producten die je wil versturen. Netjes op maat, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat en je niet betaalt om lucht te vervoeren. Uiteraard kunnen we de dozen die je wil laten maken bedrukken op de manier die je wenst.

Dozen laten maken en bedrukken

We kunnen de dozen bedrukken in kleine oplage met digitale bedrukking. Bij grotere oplagen maken we gebruik van offset-bedrukking. Dat betekent dat we je zowel bij kleine als bij grotere oplagen goed van dienst kunnen zijn. We bedrukken de dozen met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Uiteraard kunnen we ook slogans of andere teksten bedrukken, afhankelijk van wat je met de verpakking wilt vertellen. Je kunt op die manier dozen laten maken die bijdragen aan de branding van jouw organisatie.

Dozen op maat bestellen

Dozen op maat bestellen? Je kunt dat eenvoudig online doen, bijvoorbeeld indien je op zoek bent naar specifieke kartonnen verpakkingen. We zorgen er daarmee voor dat je dozen kunt laten maken die je vervolgens kunt gebruiken om jouw producten te verpakken. We helpen je te zorgen voor meer efficiëntie, zodat de transportkosten lager uitvallen en je de kosten bovendien gemakkelijk terug kunt verdienen.

Meer weten over dozen die je kunt laten maken, de kosten daarvan en de mogelijkheden voor jouw producten? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.