Dozenfabrikant

Boxid is jouw dozenfabrikant voor maatwerk. We zijn gespecialiseerd in alle gangbare soorten dozen, beschikbaar in de verschillende formaten om jouw product zo efficiënt mogelijk te verpakken. We denken graag met je mee over het ideale formaat van de verpakking, net als het type doos en de eigenschappen daarvan dat het best geschikt is.

We zorgen er als dozenfabrikant voor dat je online de dozen op maat kunt bestellen, desgewenst inclusief bedrukking in kleur. Dat betekent dat je met de verpakkingen van jouw producten een professionele indruk kunt maken, die sterk bijdraagt aan de branding van jouw merk of organisatie.

Dozen op maat bestellen

Je kunt online de dozen op maat bestellen, we zorgen er als dozenfabrikant voor dat je de keuze heeft uit een groot aantal modellen. Online kun je aangeven welk type doos of verpakking je zoekt, net als het ideale formaat als het aantal dozen dat je nodig hebt.

Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag en kunnen de bedrukking aanbrengen. Op die manier zorgen we er als dozenfabrikant voor dat je de verpakkingen professioneel kunt verzenden, uiteraard zo efficiënt mogelijk op basis van het ideale formaat voor de producten waar het om gaat.

Dozenfabrikant en specialist in bedrukking

We zijn zowel dozenfabrikant als specialist in bedrukking. Dat betekent dat je de dozen op maat kunt laten maken en dat we de dozen vervolgens meteen voor je kunnen bedrukken. Lever ons een ontwerp aan en we gaan daar mee aan de slag, desgewenst aan de hand van een digitaal voorbeeld. Het is op die manier goed duidelijk hoe de doos eruit komt te zien, zodat we je daar als dozenfabrikant goed mee van dienst kunnen zijn. Vragen over de specifieke mogelijkheden of een (grote) bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op, dan leggen we je er graag over uit.