Verpakkingsmateriaal Enschede

BOXID is een jonge vooruitstrevende onderneming die vanuit Twente de verpakkingswereld wil veranderen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmateriaal die de klant zelf gemakkelijk kan laten bedrukken bij ons. De dozen variëren van postdozen, verzenddozen met strip, geschenkdozen, en vouwdozen tot specials.
BOXID onderscheidt zich door het bieden van de mogelijkheid om bedrukte dozen in kleine oplages te bestellen. Zo is het voor iedereeen mogelijk om de prestatie van een product te verbeteren, mooie beleving te creëren en meer waarde toe te voegen aan wat jij waardevol vindt.

Voor inspiratie, trends en nieuws over BOXID kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest en YouTube. Heb je verder nog hulp nodig of vragen? Voor persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen en voor algemene vragen kun je een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen. Wij zijn gevestigd in Enschede (Overijssel) en hebben een internationale visie die verder gaat dan Nederland. Met een open mind, willen wij laten zien dat alles van karton mogelijk is en staan wij daarom altijd open voor nieuwe ideeën. Heb je nu een eigen webshop gestart en heb je kleine oplages nodig of ben je een groeiende MKB'er die grote volumes nodig heeft, wij kunnen altijd wat voor je betekenen.