Image
Fefco 0215

Vouwdoos klepsluiting

Onze vouwdoos met klepsluiting! Ideaal voor producten die wat meer volume en hoogte hebben. Denk bijvoorbeeld aan een (voet)bal, een flinke kaars of een helm. De klepsluiting zorgt voor een grote opening aan de bovenzijde zodat je het product als het ware uit de box tilt.

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De vouwdoos met klepsluiting volgens de Fefco 0215-specificatie is een praktische en betrouwbare verpakkingsoplossing voor diverse toepassingen. Deze doos is ontworpen met een handige klepsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk jouw producten kan verpakken en verzenden. De Fefco 0215-doos biedt een stevige constructie en is geschikt voor verschillende soorten goederen, van kleine onderdelen tot boeken en kleding. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzame materialen is deze vouwdoos ideaal voor zowel verzending als opslag.


Doos bestellen

Kenmerken:

Sterke constructie: De vouwdoos is gemaakt van hoogwaardig karton dat de inhoud van jouw zending beschermt tegen stoten en impact tijdens transport. Het karton is duurzaam en bestand tegen slijtage, wat resulteert in een veilige en betrouwbare verpakking voor jouw producten.

Klepsluiting: De Fefco 0215-doos is uitgerust met een klepsluiting aan de bovenkant, waardoor je de doos gemakkelijk kunt openen en sluiten. De klep zorgt voor een veilige afsluiting en voorkomt dat de inhoud per ongeluk uit de doos valt tijdens transport.

Eenvoudig in elkaar te vouwen: Deze vouwdoos kan snel en moeiteloos worden opgezet. De voorgevouwen constructie maakt het gemakkelijk om de doos in de juiste vorm te vouwen en de klepsluiting stevig te sluiten, zonder dat er extra tape of lijm nodig is.

Geschikt voor hergebruik: Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen kan de vouwdoos klepsluiting meerdere keren worden gebruikt. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie en helpt bij het verminderen van afval.

Stapelbaarheid: De Fefco 0215-doos is ontworpen om gemakkelijk gestapeld te kunnen worden. Hierdoor kun je kostbare opslagruimte efficiënt benutten en zorg je voor georganiseerde opslag en transport.

Toepassingen:

Verzending: Ideaal voor het verzenden van diverse producten, zoals kleding, boeken, accessoires, en meer.

Detailhandel: Geschikt voor het verpakken en presenteren van producten in winkels of tijdens beurzen en evenementen.

Magazijnopslag: Handig voor het organiseren en opslaan van goederen in magazijnen of distributiecentra.