Karton op maat gesneden

Karton op maat gesneden: eenvoudig online te bestellen. We zorgen voor kartonnen platen in het gewenste formaat, waarbij we je ook kunnen adviseren over de dikte daarvan. Vertel ons over de manier waarop je er gebruik van zal maken en we kunnen je aangeven waar het karton aan dient te voldoen. Op die manier zorgen we niet alleen voor een karton plaats op maat. We voorkomen daarnaast dat je een te hoge kwaliteit gebruikt of zorgen er juist voor dat de kwaliteit netjes voldoet.

Karton plaat op maat

We zorgen voor een karton plaats op maat, door die voor je in de gewenste afmetingen te snijden. Dat kunnen we doen voor grote aantallen, zodat je de karton platen kunt kopen die je nodig hebt voor jouw verpakkingen of andere toepassingen. Indien je ons kunt aangeven hoe je er gebruik van zal maken gaan we daarmee aan de slag en kunnen we je wellicht adviseren. We denken graag met je mee over het karton op maat gesneden. Twee zien meer dan één, waardoor we je mogelijk kunnen helpen het karton slimmer in te zetten.

Karton platen kopen: op maat gesneden

Karton platen kopen en daarvoor op zoek naar maatwerk? We maken kartonnen verpakkingen tot aan luxe geschenkdozen, waardoor we je ook met een plaat karton op maat uitstekend van dienst kunnen zijn. We zorgen er daarmee voor dat je het karton direct kunt gebruiken in de toepassing die je nodig hebt. Geen noodzaak meer om het nog op maat te maken, dat doen wij alvast voor je.

Meer weten over het op maat snijden van de kartonnen platen of de mogelijkheden op het gebied van bedrukking? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.