Levering bedrukte dozen

Bij BOXID begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrukte dozen op tijd en in perfecte staat te ontvangen. We streven ernaar om onze klanten een naadloze en betrouwbare leveringservaring te bieden. Hier leest u alles wat u moet weten over onze leveringsdiensten. 

Snelle en Betrouwbare Levering 
Wij zijn er trots op om snelle en betrouwbare leveringen aan te bieden. Onze toegewijde logistieke teams werken nauw samen met gerenommeerde transportbedrijven om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd en in uitstekende conditie wordt geleverd.

Leveringsopties Standaard Levering: 
Onze standaard leveringsoptie biedt een uitstekende balans tussen kosten en snelheid.
Spoedlevering: Heeft u uw bedrukte dozen met spoed nodig? Kies dan voor onze spoedleveringsoptie via de Express service van DHL. We zorgen ervoor dat uw bestelling met de hoogste prioriteit wordt verwerkt en binnen de kortst mogelijke tijd bij u wordt afgeleverd. 
Leveringskosten 
De verzendkosten variëren afhankelijk van uw locatie, de omvang van uw bestelling en de gekozen leveringsoptie. U kunt de exacte verzendkosten berekenen tijdens het afrekenproces.

Leveringsinformatie 
Om de levering soepel te laten verlopen, vragen we u om de volgende gegevens correct te verstrekken bij het plaatsen van uw bestelling: 

Afleveradres: Zorg ervoor dat het afleveradres nauwkeurig is en de benodigde contactgegevens bevat om eventuele leveringsvertragingen te voorkomen.
Bereikbaarheid: Zorg ervoor dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen of dat er instructies zijn voor de bezorger. 

Klantenservice 
Bij vragen of problemen met betrekking tot uw levering staan onze vriendelijke klantenservicemedewerkers klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.