Palletdozen bedrukken

Laat jouw palletdozen bedrukken en zorg daarmee voor een professionele uitstraling tijdens het transport. We kunnen je van dienst zijn met de bedrukking van bijvoorbeeld Euro-pallets, zodat je daarmee een goede indruk kunt maken.

Tip: houd er rekening mee dat een pallet een afmeting heeft van 1200 x 800mm. Indien je dat opgeeft als de binnenmaat krijgt de doos een te grote afmeting van 1214 x 814mm. Zorg er dus voor dat je rekent met de buitenmaten van de palletdozen die je wil bedrukken.

Op die manier kunnen we palletdozen of een andere verpakking bedrukken. Dat kan gewoon in kleur, waarmee we er graag voor zorgen dat je kunt werken aan de branding van jouw organisatie.

Dozen bedrukken in kleur

We kunnen de palletdozen bedrukken in kleur. Hiervoor maken we gebruik van dik BC-golf karton (7mm). Dit is een stevige keuze met een binnenmaat van bijvoorbeeld 1185 x 785mm. Op die manier is de buitenmaat gelijk aan 1200 x 800mm en is de doos goed geschikt voor op een Euro-pallet.

Uiteraard kunnen we ook andere formaten palletdozen bedrukken. Gaat het je bijvoorbeeld om 1200 x 1000 of wellicht 800 x 600?

Wij helpen je bij de berekening van de juiste binnenmaat. We kunnen daardoor de palletdozen of verpakking bedrukken in kleur en er daarmee voor zorgen dat je er professioneel gebruik van kunt maken.

Palletdozen bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam

We zijn jouw dozenleverancier en specialist in bedrukken. We bedrukken de palletdozen in kleur, bijvoorbeeld met jouw logo of bedrijfsnaam. Dat betekent professioneel transport in jouw bedrijfskleuren, zodat je zowel voor de klant als de hele keten goed herkenbaar kunt zijn. Werken aan de uitstraling van jouw pakketten en daarom palletdozen bedrukken? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.