Schilderij dozen

Schilderij dozen kennen we onder de vakterm Fefco 412. Het zijn stevige dozen die uitstekend geschikt zijn als inpakmateriaal voor schilderijen. We kennen ze ook wel als kalenderdozen, omdat die vaak vergelijkbare afmetingen hebben. Je kunt er schilderijen mee verpakken om die te verzenden of om ze op te slaan, afhankelijk van hoe je er gebruik van wilt maken.

Een schilderij verpakken voor verzending? We hebben je graag door te adviseren over de verschillende schilderij dozen die er beschikbaar zijn. Dit betekent in de praktijk dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de verzending, omdat wij de juiste doos leveren die je eenvoudig kunt gebruiken.

Inpak- en verzendmateriaal voor schilderijen

De schilderijdozen zijn het ideale inpak- en verzendmateriaal voor schilderijen. Je hoeft geen gebruik te maken van tape, want in plaats daarvan is er sprake van een insteekklep voor de sluiting. Dat betekent eenvoudig gebruik van de dozen, die vervolgens op een heel degelijke manier in elkaar zitten.

En de schilderij dozen laten bedrukken voor een meer professionele uitstraling? We kunnen je daar bij de grote oplagen met offset bedrukking mee van dienst zijn. Voor kleinere aantallen kunnen we gebruik maken van digitale bedrukking.

Schilderij dozen kopen

De schilderij dozen kopen en die daarmee verpakken of in het algemeen op zoek naar dozen met deksel? We zijn jouw specialist in kartonnen dozen. In alle soorten en varianten, net als in de verschillende afmetingen. Dat betekent dat je in alle gevallen goed bij ons terecht kunt, uiteraard op basis van een vlot en deskundig advies.

Vraag meteen een offerte aan voor de schilderij dozen, dan gaan we daar voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je de juiste dozen ontvangt, die je gemakkelijk in elkaar kunt zetten.