Image
Fefco 0217

Vouwdoos met Handvat

Onze nummer 7 is eigenlijk wel het allerleukste om te geven! Minder geschikt om te versturen maar oh zo leuk om te geven. Door het geïntegreerde handvat krijg je een beetje een koffer idee. De perfecte box om uit te delen aan bijvoorbeeld je medewerkers of teamgenoten. Ook kun je met deze constructie een leuke bierverpakking maken voor bijvoorbeeld 3- of 5 flesjes bier. Check de afbeeldingen voor meer inspiratie!

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De vouwdoos met handvat volgens Fefco 0217-specificatie is een veelzijdige en praktische verpakkingsoplossing die gemak en draagbaarheid combineert. Deze doos is ideaal voor het verpakken, opslaan en transporteren van diverse goederen en biedt extra gemak met het geïntegreerde handvat. Met zijn stevige constructie en gebruiksvriendelijk ontwerp voldoet de Fefco 0217-vouwdoos met handvat aan hoge kwaliteitsnormen en biedt hij optimale bescherming voor uw producten.


Doos bestellen

Kenmerken:

Stevige constructie: De vouwdoos is gemaakt van duurzaam karton dat bestand is tegen stoten en schokken tijdens transport. Het biedt betrouwbare bescherming voor uw goederen en zorgt ervoor dat ze in goede staat blijven.

Geïntegreerd handvat: Het handvat aan de bovenkant van de doos maakt het dragen en verplaatsen van de verpakking eenvoudig en gemakkelijk. U kunt de doos stevig vasthouden, wat vooral handig is bij het transporteren van zwaardere of delicate items.

Eenvoudig te monteren: De vouwdoos met handvat kan snel en moeiteloos worden opgezet. Dankzij de voorgevouwen constructie en de sluitflappen aan de onderkant, kunt u de doos in enkele seconden klaarmaken voor gebruik, zonder extra tape of lijm.

Aanpasbaar formaat: De Fefco 0217-vouwdoos met handvat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor u de mogelijkheid heeft om de doos aan te passen aan de specifieke afmetingen van uw producten.

Veelzijdigheid: Deze vouwdoos met handvat is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals e-commerce-verzending, detailhandelverpakking, geschenkverpakking en meer. Het biedt een handige en professionele verpakkingsoplossing voor verschillende industrieën en doeleinden.

Toepassingen:

E-commerce: Ideaal voor het verzenden van producten, zoals kleding, accessoires, elektronica en kleinere huishoudelijke artikelen.

Detailhandel: Geschikt voor het verpakken en presenteren van producten in fysieke winkels, met het handvat dat klanten gemak biedt bij het dragen van hun aankopen.

Geschenkverpakking: Perfect voor het verpakken van geschenken en speciale items, waarbij het handvat een extra elegantie en gemak toevoegt.