Image
Fefco 0211

Wijndoos

Onze nummer 9 voor het goede leven! De ideale box om een lekker flesje wijn weg te geven in een verpakking die voorzien is van jouw eigen pakkende boodschap. Wij maken deze dozen voor elke fles dus staat je maat hier niet bij stuur ons dan een mail met de afmeting van je fles en wij zorgen voor een passend voorstel en een te gekke wijndoos!

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De wijndoos volgens Fefco 0211-specificatie is een elegante en functionele verpakkingsoplossing voor het veilig en stijlvol verpakken van wijnen en andere flessen. Met zijn stevige constructie en op maat gemaakt ontwerp biedt deze doos optimale bescherming en presentatie voor uw kostbare flessen. Of u nu een wijnhandelaar bent die zijn producten verzendt of een geschenkverpakking nodig heeft voor speciale gelegenheden, de Fefco 0211-wijndoos voldoet aan al uw eisen.


Doos bestellen

Kenmerken:

Aangepast ontwerp: De wijndoos is speciaal ontworpen om flessen wijn perfect te accommoderen. Met inzetstukken of scheidingswanden biedt de doos een veilige pasvorm voor één of meerdere flessen, waardoor ze stevig op hun plaats blijven tijdens transport.

Stevige constructie: Gemaakt van sterk karton met extra verstevigingen, biedt de wijndoos een uitstekende bescherming tegen schokken en stoten. Het voorkomt breuk, lekkage of beschadiging van de flessen en zorgt ervoor dat ze in optimale staat aankomen.

Presentatie en branding: De wijndoos biedt een professionele en stijlvolle presentatie van uw flessen. U kunt de doos aanpassen met uw eigen branding, zoals uw logo, tekst of afbeeldingen, om een indrukwekkende indruk achter te laten bij uw klanten of ontvangers.

Veilige sluiting: De doos is voorzien van een stevige klepsluiting aan de bovenkant en onderkant , die ervoor zorgt dat de flessen veilig op hun plaats blijven en voorkomt dat de doos per ongeluk opengaat tijdens het transport.

Toepassingsflexibiliteit: Naast het verpakken en verzenden van wijnen, is de Fefco 0211-wijndoos ook geschikt voor het verpakken van andere flessen, zoals champagne, sterke drank, oliën of andere vloeibare producten. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om de doos aan te passen aan de specifieke vereisten van uw producten.

Toepassingen:

Wijnhandel: Ideaal voor wijnhandelaars en wijnmakers om hun producten veilig te verzenden en te presenteren.

Geschenkverpakking: Perfect voor het verpakken van wijnen als geschenk voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften of feestdagen.

Evenementen en horeca: Geschikt voor het vervoeren en opslaan van flessen in de evenementen- en horecabranche, zoals cateringservices, restaurants, hotels en wijnbars.