Brievenbusdoos A4

310x215x27

3D
3,90 €
Totaal ex. btw / vracht 230,00 €

  • Your individual package is loading. Please wait...
Vanaf 50 St. 3,90 € / St.
Vanaf 100 St. 2,75 € / St.
Vanaf 250 St. 2,45 € / St.
Vanaf 500 St. 2,10 € / St.
Vanaf 1000 St. 1,85 € / St.
Vanaf 2500 St. 1,17 € / St.

A4-formaat: De brievenbusdoos is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de standaard A4-papierafmetingen (210 x 297 mm). Dit maakt het ideaal voor het verzenden van documenten, rapporten, brochures en andere platte items zonder ze te hoeven vouwen of beschadigen.

Snelle levertijden: Wij kunnen dit model al leveren binnen 4-7 werkdagen. Afhankelijk van het gekozen formaat en oplage. Onze gemiddelde levertijd is 8-10 werkdagen na akkoord op de bestanden. Als het sneller moet mag je ons altijd even bellen of een mail sturen zodat we samen kunnen kijken wat er haalbaar is.

Sterke constructie: De doos is gemaakt van stevig karton dat zorgt voor optimale bescherming van de inhoud tijdens het transport. Het karton is dik genoeg om stevigheid te bieden, maar toch licht genoeg om extra verzendkosten te minimaliseren.

Eenvoudig te monteren: De brievenbusdoos is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Met zijn voorgevouwen constructie en praktische sluiting kunt u de doos in een handomdraai opzetten en veilig afsluiten zonder extra tape of lijm.

Geschikt voor brievenbuslevering: Dankzij het compacte formaat en de gestandaardiseerde afmetingen kan deze doos door de meeste brievenbussen worden geaccepteerd. Dit bespaart jou de kosten en het gedoe van persoonlijke levering, waardoor je een handige en kosteneffectieve verzendmethode heeft.

Bescherming van documenten: De brievenbusdoos biedt niet alleen een veilige verzendoplossing, maar beschermt ook jouw documenten tegen vouwen, kreukelen of beschadiging tijdens het transport. Je kunt erop vertrouwen dat jouw belangrijke papieren in perfecte staat aankomen.

Toepassingen:

Zakelijk gebruik: Ideaal voor bedrijven die regelmatig documenten, facturen, contracten en andere belangrijke papieren verzenden.

E-commerce: Geschikt voor het verzenden van platte producten, zoals boeken, kalenders, kantoorbenodigdheden en kleinere elektronica die in een brievenbus passen.

Persoonlijke correspondentie: Handig voor het veilig versturen van brieven, wenskaarten, uitnodigingen en andere persoonlijke post.