Lange dozen

Lange dozen kennen we ook wel als teckeldozen en telescoopdozen. Ze zijn bij de groothandel over het algemeen lastig te verkrijgen, waardoor maatwerk veelal een betere keuze vormt. Wij zorgen voor de langwerpige kartonnen dozen die je nodig hebt, uiteraard in de uitvoering die je zoekt.

Dat betekent bijvoorbeeld extra lange postdozen die eenvoudig door de brievenbus kunnen. Liever gebruik maken van een extra lange Amerikaanse vouwdoos? Ook daar kunnen we voor zorgen binnen de lange dozen. Je hebt op die manier de keuze uit meerdere modellen, altijd op basis van een langwerpig ontwerp om jouw product te kunnen verpakken.

Langwerpige kartonnen dozen

De langwerpige kartonnen dozen noemen we teckeldozen, telescoopdozen of gewoon lange dozen. Het gaat in de verschillende gevallen steeds om vergelijkbare producten. De verschillende modellen maken het mogelijk om gebruik te maken van een deksel met of zonder doos, net als op basis van andere specificaties.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de beschikbare dozen, bijvoorbeeld omdat je daar weinig ervaring mee hebt? Geen probleem, we gaan daar graag mee aan de slag. We kunnen je op basis van de eigenschappen en afmetingen van jouw product aangeven welke dozen er het best geschikt zijn.

Lange dozen bestellen

Op die manier kun je lange dozen bestellen, die je net als de andere kartonnen dozen zonder problemen kunt laten bedrukken. We zorgen er daarmee voor dat je er zelfs jouw bedrijfsnaam of logo op aan kunt laten brengen. Dat komt de uitstraling van de lange dozen of de telescoopdozen sterk ten goede. Je maakt een professionele indruk met de langwerpige kartonnen dozen. Meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.