Dozen kopen

Dozen kopen en die laten bedrukken? We zijn jouw specialist in verpakkingen op maat. Dat betekent dat je in een aantal gevallen zelf kunt aangeven welke dozen je nodig hebt en welk formaat die dienen te hebben. We gaan er dan meteen voor je mee aan de slag. Je kunt de doos kopen voor verzending, waarbij je standaard profiteert van onze scherpe prijzen.

Liever dozen kopen met een offerte op maat? Neem dan contact met ons op of vraag onze specialisten om advies. We geven je graag aan welke dozen je het best kunt gebruiken.

Doos kopen voor verzending

Je kunt op die manier eenvoudig een doos kopen voor verzending, afgestemd op de producten die je wil verpakken. Grote dozen kopen of juist gebruik maken van de kleine luxe doosjes met een inlay? Geen probleem, daar draaien we onze hand niet voor om.

Je kunt online goedkope dozen kopen, desgewenst inclusief bedrukking in kleur. Op die manier kun je een doos kopen voor de verzending die goed bijdraagt aan de branding voor jouw organisatie. Dozen kopen is niet zomaar een kwestie van karton voor jouw producten, we denken met je mee over een efficiënte en waardevolle verpakking.

Goedkope dozen kopen

Je kunt op die manier goedkope dozen kopen, waarmee je ondertussen een interessante investering kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een doos kopen voor de verzending waarmee je de lege ruimte in het transport tot een minimum kunt beperken. In combinatie met de bedrukking is er sprake van goedkope dozen in aanschaf, die daarna veel waarde voor jouw organisatie vertegenwoordigen.

Vragen of specifieke dozen kopen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.