Dozen bedrukken in kleur

Laat jouw dozen bedrukken in kleur en zorg met jouw bedrijfsnaam of logo voor een professionele uitstraling van de verpakking. We maken voor de bedrukking gebruik van offset (vanaf 10 stuks) of digitale bedrukking (vanaf 1 stuk), in beide gevallen in zeer hoge kwaliteit.

De bedrukte dozen in kleur zorgen voor een professionele verpakking, die sterk bijdraagt aan jouw branding. Uiteraard kunnen we de dozen bedrukken in allerlei verschillende formaten, afhankelijk van het product dat je wil verzenden. Van kleine kartonnen dozen en wijndozen tot de grotere verpakkingen voor diverse artikelen.

Geschenkdoos bedrukken

We kunnen allerlei soorten dozen bedrukken in kleur. Wil je bijvoorbeeld een geschenkdoos bedrukken en daarmee zorgen voor een luxe uitstraling? Er zijn inlays beschikbaar, waarmee we ervoor zorgen dat de verpakking bijdraagt aan de uitstraling van het product die je wil creëren.

We kunnen tevens dozen bedrukken in kleine oplage, al vanaf 1 stuk. We maken daarvoor gebruik van digitale bedrukking. De kwaliteit komt zeer dicht in de buurt bij offset-bedrukking, zonder dat je vast zit aan de grotere aantallen voor een minimale bestelling.

Online bestellen: dozen bedrukken in kleur

We kunnen de dozen bedrukken in kleur en daarmee zorgen voor een professionele weergave van jouw bedrijfsnaam, slogan, logo of andere vorm van bedrukking. Welke uiting je ook wenst, wij zorgen er met de bedrukking in kleur voor dat die op een goede manier over komt op de ontvanger. Uiteraard kunnen we op voorhand een digitaal voorbeeld laten zien. Vragen over het bedrukken van de dozen in kleur, de geschenkdozen of de kleine oplagen? Neem contact met ons op, ook voor specifieke (grote) bestellingen. We horen graag van je.