Image
Fefco 0211

Vouwdoos met Klepsluiting Bodem en deksel

Aan onze nummer 8 wordt niet altijd gedacht. Maar dit doosje is superhandig voor het verpakken en versturen van bijvoorbeeld een mok, bidon, Dopper of ander langwerpige voorwerpen. Zelfs een verpakking voor een paraplu maken we van dit model. Denk aan de constructie van een doosje voor speelkaarten en je weet precies hoe dit doosje opent en sluit.

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De vouwdoos met klepsluiting, volgens Fefco 0211 specificatie, is een veelzijdige en duurzame verpakkingsoplossing voor diverse toepassingen. Met zijn stevige constructie en handige sluiting biedt deze doos optimale bescherming en gemak bij het verpakken en verzenden van uw producten. De combinatie van de klepsluiting, aan de boven- en onderzijde zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit, waardoor uw goederen veilig en goed beschermd blijven.


Doos bestellen

Kenmerken:

Stevige constructie: De vouwdoos is gemaakt van hoogwaardig karton met een sterke en duurzame structuur. Het biedt uitstekende bescherming tegen schokken, stoten en druk tijdens het transport, waardoor uw producten veilig aankomen op hun bestemming.

Klepsluiting: De klepsluiting aan de bovenkant en onderkant van de doos zorgt voor een veilige en stevige sluiting. U kunt de kleppen eenvoudig naar binnen vouwen om de doos te sluiten, zonder extra tape of lijm te gebruiken.

Insteekklep: De vouwdoos is voorzien van een insteekklep aan de bovenkant en onderkant waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de inhoud van de doos zonder dat u de klepsluiting hoeft te openen. Dit maakt het handig voor snelle inspectie of het toevoegen/verwijderen van items.

Eenvoudig op te zetten: Het opzetten van de vouwdoos is snel en moeiteloos. Met de voorgevouwen constructie kunt u de doos gemakkelijk uitvouwen en de kleppen en insteekklep op hun plaats brengen. Hierdoor bespaart u tijd en moeite bij het verpakken van uw producten.

De dozen worden langsnaad verlijmd en vlak geleverd.

Toepassingen:

E-commerce: Ideaal voor het verzenden van diverse producten, zoals kleding, elektronica, boeken, cosmetica en nog veel meer.

Detailhandel: Geschikt voor het verpakken en presenteren van producten in fysieke winkels, waarbij de klepsluiting en insteekklep handig zijn voor klanten om snel toegang te krijgen tot de inhoud.

Opslag en organisatie: Perfect voor het opslaan van items in magazijnen, archieven of kantoren, waar de Zweedse bodem extra stevigheid biedt.