Witte dozen

Witte dozen bestellen en laten bedrukken? We bieden de keuze uit een breed assortiment dozen in het wit. Dat betekent dat we de verzenddoos in het wit kunnen bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting. Op die manier kies je voor een opvallende verpakking met de professionele uitstraling die past bij jouw merk.

De witte dozen vormen een interessant alternatief voor de bekende bruine kleur. De dozen zorgen voor een professionele en onderscheidende uitstraling, waarmee je indruk kunt maken op de ontvanger. We kunnen de witte dozen bedrukken zoals we dat ook doen met andere dozen, waardoor je de volledige vrijheid heeft.

Witte doos met deksel

De witte dozen zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoekt je bijvoorbeeld specifiek naar een witte doos met deksel? We zorgen er met de sluiting voor dat je de producten goed kunt verpakken en kunt verzenden, afhankelijk van de eigenschappen daarvan.

We adviseren je graag over het juiste gebruik van de witte dozen, zowel met betrekking tot het type als de afmetingen die je daarvoor het best kunt gebruiken. Op die manier kies je voor de verzenddoos in het wit die ervoor zorgt dat je de producten de juiste bescherming kunt bieden, gebaseerd op een professioneel ogende verpakking.

Witte dozen bestellen

Je kunt online de witte dozen bestellen, door aan te geven welk model je wil ontvangen. Wij gaan er mee aan de slag en kunnen bijvoorbeeld de witte doos met deksel voorzien van de bedrukking die je wenst.

Neem voor specifieke (grote) bestellingen contact met ons op, dan vertellen we je graag wat er mogelijk is.