Image
Fefco 0427

Brievenbusdoos A4

Fefco 0427

Denk je aan A4 dan kom je bij onze nummer 04 uit! Met het formaat van 310x215x27 mm (binnenmaats) is deze perfect voor het versturen van brochures, platte producten of bijvoorbeeld een T-shirt. Met een full color allover digitale bedrukking personaliseer je deze blikvanger geheel in je eigen stijl. Zo valt jouw boodschap met impact door de bus!

De ideale box voor een indrukwekkende unboxing experience! Ook ideaal om te voorzien van passend interieur voor het fixeren van diverse producten. Kijk voor inspiratie hiervoor op onze inspiratiepagina.

Postdoos, geopend

De brievenbusdoos A4 met Fefco 0427-specificatie is een slimme en efficiënte verpakkingsoplossing voor het verzenden van documenten, brochures, kleinere producten en andere platte items die door de brievenbus passen. Met zijn compacte formaat en stevige constructie biedt deze doos een veilige en gemakkelijke manier om jouw goederen te verzenden zonder extra verzendkosten of het gedoe van persoonlijke levering. De Fefco 0427-brievenbusdoos is ontworpen om de perfecte pasvorm te hebben voor de standaard A4-afmetingen en voldoet Aan de formaateisen van PostNL voor brievenbuspakketjes.


Doos bestellen

Kenmerken:

A4-formaat: De brievenbusdoos is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de standaard A4-papierafmetingen (210 x 297 mm). Dit maakt het ideaal voor het verzenden van documenten, rapporten, brochures en andere platte items zonder ze te hoeven vouwen of beschadigen.

Sterke constructie: De doos is gemaakt van stevig karton dat zorgt voor optimale bescherming van de inhoud tijdens het transport. Het karton is dik genoeg om stevigheid te bieden, maar toch licht genoeg om extra verzendkosten te minimaliseren.

Eenvoudig te monteren: De brievenbusdoos is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Met zijn voorgevouwen constructie en praktische sluiting kunt u de doos in een handomdraai opzetten en veilig afsluiten zonder extra tape of lijm.

Geschikt voor brievenbuslevering: Dankzij het compacte formaat en de gestandaardiseerde afmetingen kan deze doos door de meeste brievenbussen worden geaccepteerd. Dit bespaart jou de kosten en het gedoe van persoonlijke levering, waardoor je een handige en kosteneffectieve verzendmethode heeft.

Bescherming van documenten: De brievenbusdoos biedt niet alleen een veilige verzendoplossing, maar beschermt ook jouw documenten tegen vouwen, kreukelen of beschadiging tijdens het transport. Je kunt erop vertrouwen dat jouw belangrijke papieren in perfecte staat aankomen.

Toepassingen:

Zakelijk gebruik: Ideaal voor bedrijven die regelmatig documenten, facturen, contracten en andere belangrijke papieren verzenden.

E-commerce: Geschikt voor het verzenden van platte producten, zoals boeken, kalenders, kantoorbenodigdheden en kleinere elektronica die in een brievenbus passen.

Persoonlijke correspondentie: Handig voor het veilig versturen van brieven, wenskaarten, uitnodigingen en andere persoonlijke post.