Bedrukte dozen op maat

Bedrukte dozen op maat, ook beschikbaar in kleine oplage. We bedrukken de dozen met jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting. Desgewenst met bedrukking op witte dozen, net als in de standaardkleur. We zorgen er daarmee voor dat je daadwerkelijk bedrukte dozen op maat kunt bestellen.

Volledig op basis van jouw wensen en de eigenschappen van de producten die je wil verzenden. Bedrukte dozen in de juiste afmetingen om de ‘lege ruimte’ te minimaliseren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat er voldoende ruimte voor de producten beschikbaar is.

Dozen bedrukken in kleine oplage

We kunnen de bedrukte dozen op maat leveren in zowel grote volumes als kleine oplages, al vanaf 1 stuk. We bedrukken dan digitaal, waarbij de kwaliteit heel dicht in de buurt komt bij offset. Voor grotere volumes maken we standaard gebruik van de offset-bedrukking. Op die manier kunnen we je altijd goed van dienst zijn met de bedrukte dozen op maat.

We kunnen alle dozen bedrukken in kleur, zowel in kleine als grote aantallen. Gebruik onze handige online tool om de gewenste afmetingen van de dozen door te geven en het juiste type doos te kiezen. Geef door welk aantal je nodig hebt, zodat we de bestelling in orde kunnen maken.

Bedrukte dozen op maat bestellen

Je kunt op die manier zelf bedrukte dozen op maat bestellen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. We gaan er vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag. Op die manier kunnen we dozen bedrukken in kleine oplage en er in kleur voor zorgen dat je professionele verpakkingen kunt bestellen.

Vragen over de bedrukte dozen op maat of een specifieke (grote) bestelling doorgeven? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.