Dozenproducent

We zijn jouw dozenproducent, gespecialiseerd in kartonnen dozen. Die kun je in ieder formaat bestellen, op basis van de verschillende soorten dozen. Bovendien kunnen we het karton meteen voor je bedrukken. Laat jouw bedrijfsnaam of logo op de doos drukken, zodat je daarmee een professionele indruk kunt maken op jouw afnemers en andere bedrijven in de keten.

Een doos laten bedrukken? We zorgen er als dozenproducent voor dat je iedere kartonnen doos kunt bestellen en dat we daar bovendien vlot mee aan de slag gaan. We maken standaard gebruik van offset-bedrukking voor de grote aantallen. Eventueel kunnen we kleinere aantallen digitaal bedrukken, zodat we je als dozenproducent altijd goed van dienst kunnen zijn.

Doos laten bedrukken door de producent

We zijn jouw dozenproducent voor alle soorten en maten verpakkingen. Op zoek naar vouwdozen, wikkeldozen of wellicht palletdozen? Geen probleem, daar gaan we graag voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we de dozen netjes voor je op maat maken.

Tip: we denken graag met je mee over het ideale formaat van de verpakking. We helpen je als dozenproducent zo min mogelijk lege ruimte te verzenden. Dat bespaart in de transportkosten, zodat je de investering zelfs eenvoudig kunt terugverdienen.

We hebben als dozenproducent veel ervaring met de verschillende soorten verpakkingen, de formaten en natuurlijk de kwaliteit van het karton. Daardoor kun je online de kartonnen dozen bestellen die je wenst, met of zonder advies van onze zijde.

Kartonnen dozen bestellen bij de dozenproducent

Een groot aantal kartonnen dozen kopen om die te gebruiken voor de verzending van jouw producten? We gaan er graag voor je mee aan de slag. We zorgen er als dozenproducent dan voor dat je efficiënte verpakkingen kunt bestellen om jouw producten economisch te verzenden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of maak voor een aantal van de kartonnen dozen die je kunt bestellen gebruik van onze online module.